Sayfa 646/996 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Yanlış yere park edilmiş olan bir aracın camına, "Arabayı bıraktığınız alan yol girişidir, bilgilerinize" şeklinde not bırakan Tekniker Süleyman Uysal isimli yurttaş gözaltına alındı. Söz konusu aracın bir yargı mensubuna ait olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan, Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklamada kişinin araca not bıraktığı için değil, "sileceklere zarar verdiği" iddiasıyla gözaltına alındığını duyurdu.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/arab...e-izni-1810341

Uyariyi okuyunca tabiki bir sey yapacak, silekcekleri kirmak cok mu zor.

Is'te vatandasin ibretlik hali.

Yakinda da bir gizli tanik cikarir.

2. Ocak ayı enflasyon verisiyle tekrar bir faiz artışı olabilir. MB piyasada ki duruşunu bozmamak için bu adımı atabilir. Piyasada ki yüksek finansman maliyetini de şimdiye kadar hiç yardım yapmayan hükümet maddi destek ile kısmen karşılayacak gibi adımlar atacak. Düşük faiz de böyle hiç bir adım atmadılar. Şimdi böyle bir adım atmaları sanki yüksek faizin ardından dolanmak gibi anladım. İnşaat sektörü bu konuda çok pay alamaz çünkü ciro bazında kayıp varsa destek var. Onlar düşük fatura kestiği parmak için onlara çok faydası olmaz benzer adımlar atarlarsa. Dolarızasyon bozulmuyor. Masada ki sorunlar duruyor. Bunlar siz verdiği anlaştığı şekilde devam edecek. ABD den ab den hamle gelmediği sürece kur stabil gidecek gibi gözüküyor.

3. Fiziksel gümüş ürünlere yönelik benzeri görülmemiş talep nedeniyle, pazar akşamı küresel piyasalar açılana kadar çok sayıda ürün için ek sipariş kabul edemiyoruz.
    APMEX

ahaha JPMorgan üzgünüm..

4. Daha once hic Apmex in sayfasina girdiniz mi ?
    Apmex de 1 ons yada 1 kg gumus fiyatini bilyormusunuz ?

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Fiziksel gümüş ürünlere yönelik benzeri görülmemiş talep nedeniyle, pazar akşamı küresel piyasalar açılana kadar çok sayıda ürün için ek sipariş kabul edemiyoruz.
    APMEX

ahaha JPMorgan üzgünüm..
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yanlış yere park edilmiş olan bir aracın camına, "Arabayı bıraktığınız alan yol girişidir, bilgilerinize" şeklinde not bırakan Tekniker Süleyman Uysal isimli yurttaş gözaltına alındı. Söz konusu aracın bir yargı mensubuna ait olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan, Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklamada kişinin araca not bıraktığı için değil, "sileceklere zarar verdiği" iddiasıyla gözaltına alındığını duyurdu.

Silecege zarar verecek adam, o şekilde nazikçe yazmaz, zaten siteymiş % 90 güvenlik kamerası vardır, ama ortaya çıkmaz kayıtlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Bayrama kadar kendimi Pause yaptım o zamana kadar kendinize iyi bakın .

Ölmez sağ kalırsak görüşmek üzere [emoji112].

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yanlış yere park edilmiş olan bir aracın camına, "Arabayı bıraktığınız alan yol girişidir, bilgilerinize" şeklinde not bırakan Tekniker Süleyman Uysal isimli yurttaş gözaltına alındı. Söz konusu aracın bir yargı mensubuna ait olduğu ortaya çıktı.

Hadsize bak. Koskoca yargı mensubunun arabasına dokunmuş. Bir de not yazmış.Gece gece nevrim döndü resmen.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 646/996 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •