Sayfa 647/996 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. JP morgan'nın varlığı 2,7 trilyon dolar. Gümüş artıyorsa bu adamların izni dahilinde artıyordur. İzni yoksa bile her durumda gümüşte volatilite görmemiz olası.

Gamestop hissesinde short girenlerin toplamda 19 milyar dolar bir zararı olduğu söyleniyor. Reddit toplu halk hareketi bana hikaye geliyor. 3 milyon yatırımcı girmiş de koca fonları batıracaklarmış da.

19 milyarın kaldıraç oranı 50 olsa, 380 milyon doları olan bu herifleri zaten batırırdı.

Bazı fonlar için değil 400 milyon dolar 2-3 milyar dolar para değil.

Sorun şu, bu kadar büyük %140 olan açığa satış işlemini nasıl ortaya çıkardılar. Redditte 53 bin dolar para yatıran ve fon batırma hareketini başlatan sıradan vatandaş mı bunu gördü? Hikayeye bak.

Bu işin gerçek olma ihtimalini çok düşük görüyorum.

Bu işin arakasında halk değil başka fonlar olduğu muhakkak.

2 ihtimal var, ya fonlar arası bir savaş başladı, kim kimi yerse durumu, ya da ABD'de büyük bir finansal fırtına için bahane yaratılıyor.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Adamları çok küçümsemişsin.

Her yaptıkları basında haber oluyor. Peşlerine takılan binlerce trader var.

Dün hazırladıkları videoda 6.4 milyon abone demişler şuan 7.5 milyon. 500 bini aktif.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bayrama kadar kendimi Pause yaptım o zamana kadar kendinize iyi bakın .

Ölmez sağ kalırsak görüşmek üzere [emoji112].

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Daha karpuz kesecektik. Nerelere gidiyorsunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ptt yağ satışını durdurmuş, maskeden sonra ikinci skandal

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıda fiyatlarındaki artış için bu kez de PTT’yi suçladı: ''Satarken bana mı sordunuz?''

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=387101
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Adamları çok küçümsemişsin.

Her yaptıkları basında haber oluyor. Peşlerine takılan binlerce trader var.

Dün hazırladıkları videoda 6.4 milyon abone demişler şuan 7.5 milyon. 500 bini aktif.
    3 kişinin biraraya gelip en ufak bir konuda ortak hareket edemediği Bi ülkede; insanların 3 milyonun organize hareket edebileceğine inanmasını beklemeyin.. Bunlara yağın kilosu 200 bile olsa az

6. 3 milyon bir araya gelmiş de fonu batırmış da, olsa olsa film senaryosu olur bundan, başka bir şey olmaz.

Güzel hikaye, zayıfın güçlüyü yendiği her film tutmuştur. Haliyle herkes alkışlamaya ve sorgulamadan inanmaya devam edecektir.

O hissenin %140 açığa satıldığı bilgisine ABD şartlarında bir reddit üyesi nasıl ulaşır, onu bırakın bir fon yöneticisi bu bilgiye nasıl ulaşır ?

Yok spotta açığa satmak, yok opsiyon piyasasında alım satım yapmak, yok put pozisyonuna girmek. Bu forumda benim diyen adam bunları açıklayamazken, sal dünyaya bu haberleri millet de kuzu kuzu aaa bak neler olmuş desin.

Eğer ABD'de oluşacak finansal fırtınaya bir bahane olarak bu iş ayarlanmadıysa, bu şekilde olması çok çok çok küçük bir ihtimal. Olsa olsa bu görünen reddit tayfası sadece piyon.

Esas işi başka fonlar yapmış ve muhtemelen yasal olmayan şekilde bilgi edindikleri ve yapacakları işlemlerden dolayı ileride büyük cezalar yiyeceklerini bildiklerinden, reddit gibi bir forumdan hareket başlatıp aa biz de oradan gördük girdik diye bir savunma ile gelmek için organize etmişlerdir.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Düşüşü frenlemek istiyorsa üçgen çizmesi lazım (sarı), bakalım nolacak?

Sayfa 647/996 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •