Üstelik açıkçının cebinde bir lira olmadığını tüm dünya görüyor biliyor.Artık kapalı kapılar arkasında neler oluyorsa kimse TL ye halen saldırmadı.
Üstelik açıkçının cebinde bir lira olmadığını tüm dünya görüyor biliyor.Artık kapalı kapılar arkasında neler oluyorsa kimse TL ye halen saldırmadı.
1000 doları 8.5 tan satan bugün aynı parayla 1170 dolar civarı alabiliyordu.
Gerçek yatırım bu.
Yoksa zamanında 1000 dolar aldım, yattım veya maliyet düşürerek için ilave alım yaptım değil.
Satacağın ve alacağın zamanı bilmen lazım. Karı ne zaman alacağını zararı da hangi seviyeden keseceğini önceden belirlemen lazım.
Tabi bu dolar için değil her enstrüman için geçerli bir strateji olmalı.
O zamanlamayı bilebilmek bizim aklımızla olacak bir şey değil,devlet bahçeli değilseniz tabi.Biz ancak ne yükselmeli ne yükselecek onu tahmine çalışabiliriz.Yukarı giden testere çıkışında testere nerede onu ben ömrümce bilemedim,ama testerenin yönünü hemen hemen hep bildim.
Hocam aynı şeyi söylüyoruz aslında. benim eleştirdiğim konu ise , Selçuk ve ekürilerine neden dokunulmadığıdır. Çok daha açık nasıl yazılır bilemiyorum, lakin bu adamların aslında hükümetçe arka planda desteklendiğini düşünüyorum. Yoksa adamların gık dediğinde boğazı sıkılırdı ! vatandaşın farkında olmadığı o kadar çok şey oluyor ki !! çoban otlattığı koyun sürüsündeki kurtları bazen görmeyebilir .....
Şimdi misal gavurlar izin verdi ve bizim merkez eksi 150 milyar dolara kadar borçlanma imkanı buldu,dolar artabilir mi.Peki gavurlar ne zaman gamestop der,ben onu nerden bilebilirim ki.
Sn ressam selçuk milleti dolar almaya teşvik ediyor,hükümet bunu asla istemez,ben selçuğu sevdiklerini sanmıyorum
Yer İmleri