Originally Posted by
Saf_sata
GBC'lerin bir kısmını GTZ ye dönüştürdüm. Önümüzdeki dönemde altından ziyade gümüşte bir hareketlenme bekliyorum ve GBC'de bu oran yanlış hatırlamıyorsam %8 civarında.
İlk GTZ alımını (Portföye oranı %4) 13 Ocakta yaptım ve 28 Ocakta GBC den bir miktar (Portföye oranı %1) dönüştürerek son halini verdim. Ama daha önceki harekette GMSTR byf ile çok güzel kar yazdığım, daha sonra buradaki fiziki tedarik sorunu nedeniyle ciddi sorunlar yüzünden Katılım Bankası Gr gümüş hesabı ile değerlendirdiğim işlemleri, sırf tüm işlemleri ve portföyü fon tarafına taşıma kararıma uygun davranmak amacıyla GTZ tarafından gerçekleştirdim.
Sonuç olarak trendi yakalasanız bile ürün yanlış olduğunda kazancınız büyük oranda törpüleniyor ve bunu bir kez daha yaşayarak deneyimledim. Gerçek sonuçlar yarın sabah açıklanacak o yüzden net kardan zararı hesaplayamıyorum ama bu oran cuma kapanışa göre yaklaşık %4.
Yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakacağız ama bu şekilde olduğunda kendime çok kızıyorum ve tüm şevkim kırılıyor.
Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri