Sayfa 27/211 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Varant 24

Alıntı Originally Posted by vrnt Yazıyı Oku
    97,200 de long olunmuştur
     Alıntı Originally Posted by archii Yazıyı Oku
    arkadaşlar gelecek haftadan başlayarak müthiş bir düşüş dalgası bekliyorum. her endekste her senette full short. 1 ayda %15 lere varan bir düşüş dalgası...
    bak guzelim sen short dedin ben long dedim şimdi sen long diyorsun ben short

97,200 de long olunmuştur
    arkadaşlar gelecek haftadan başlayarak müthiş bir düşüş dalgası bekliyorum. her endekste her senette full short. 1 ayda %15 lere varan bir düşüş dalgası...
    ekgyo... 3,03 gordü bgün poz kapatıldı
    brent 54,50 den short acıldı yeniden
    brent 51,50 den kapatıldı
    brent......51,70... long.........
    bak guzelim işlemler burda sırasıyla

brent......51,70... buralara gelmiş yıne o zaman gereken yapıldı
    49,00 altına gelmedikçe yukarı 46,50 ştop şeklinde ben long um
    bak stop yerimi nerden ne olacagını yazmısım senin gibi çakallık yapım 15 bin dusecek 10,000 yukselecek demiyorum hergun ..borsa aksam nasıl kapanırsa sen ordasın götun başın ayrı oynuyo

kıvarma cakal yazılar burda ot bakalım neler uyduracan

5. senin götun başın tam oynuyo ********. burda deutsche ve iş varantın adamlığını yapıyorum demiyoda stopumu koydumda bilmem ne de 52.70 ten sattığını nerde yazdığın yalancı ********.

6. ben hergün yazmadım 1 kere yazdım buraya burdan bile yalancı ******** olduğun açık.

senin götun başın tam oynuyo ********. burda deutsche ve iş varantın adamlığını yapıyorum demiyoda stopumu koydumda bilmem ne de 52.70 ten sattığını nerde yazdığın yalancı ********.
    ******** her sey yazıyor orda anlamanda kıt kopeklik yapan sensdın ben sana baskaları gibi kuru kemik vermem sen burda yazma soz etlı ve yaglı kemık verecm it cakal

8. ve de haftaya pazartesi bütün borsalarda okkalı bir gap bekliyorum. yukarı doğru daxta bistte dji de %2 ye yakın bir gap ve ordan aşağı şelale başlayacak.

Sayfa 27/211 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •