Sayfa 207/602 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, akenerji , uşak, PENGD hakkında görüşleriniz nasıl...
    Akenerji tekniği güzel tepki verecek hisselerden pengd ciddi mi şaka mı yarını da görmek istiyorum uşak tekniği güzel yakından takip edelim bakalım yarın nasıl olacaklar gün içerisindeki hareketlerine göre bakmak lazım

2.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Akenerji tekniği güzel tepki verecek hisselerden pengd ciddi mi şaka mı yarını da görmek istiyorum uşak tekniği güzel yakından takip edelim bakalım yarın nasıl olacaklar gün içerisindeki hareketlerine göre bakmak lazım
    Aynen , AKENR bence harekete başlamadı tekniği çok iyi ucuz hisse .Uşak bir ileri iki geri . Fakat çok sıkıştı 2.51 de direnç oluşturdular. PENGD ise bugün iyidi fakat kapanışta düşürdüler. Yarını görelim..

3.  Alıntı Originally Posted by Quanticode Yazıyı Oku
    İyi akşamlar herkese, sayın mebes bu anlamda fade gıda yeni bir yükseliş trendini girdi gibi, bunu yanında DNISI ve uzun bir aradan sonra düşen trendini kırmakta kararlı olan adese takip edilebilir. Sizde değerli yorumlarınızı yapabilirseniz çok sevinirim
    Bugün fade gıda tavan kitledikten sonra amansız ve amaçsız bir satış yedi, DNISI %10 ile günü tamamladı, adesede yukarı yön devam ediyor marketlerin devirleri fiyatlanmaya başladı diyebiliriz. 3.01 direncini kırınca bir türlü geçemediği 3.18 yatay direncini denemek isteyebilir. Ekrandayız ytd

4. Prkme için ne düşünuyorsunuz arkadaşlar,yükseliş baslarmi

5. Hakan ve Mebes hocalarım öncelikle değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim sözleriniz beni memnun etti inşallah acemilikten kurtulduğumda ismimi değiştiririm 😊 Hakan hocam şu an için dikkatimi çeken bir hisse yok dün yazdıklarımı takip etmeye devam edeceğim olursa paylaşırım inşallah .

6. selamunaleykum iyi geceler gecerken uğradım nasılsınız ?

7. Aleykümselam hocam hoşgeldiniz iyi geceler
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    selamunaleykum iyi geceler gecerken uğradım nasılsınız ?
    DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    selamunaleykum iyi geceler gecerken uğradım nasılsınız ?
    Aleykümselam özlettiniz kendinizi😊

Sayfa 207/602 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •