Sayfa 209/602 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    selamunaleykum iyi geceler gecerken uğradım nasılsınız ?
    Aleykümselam hocam hoş geldiniz özledik sizi sürekli uğrayın bizi yalnız bırakmayın ,iyiyiz şükür sizi sormalı hocam??
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam %100 nakitteyim Endeks 1508 üzeri olursa CEMTS ve POLHO takibe almayı düşünüyorum. Teknik olarak nasıl görünüyorlar? Saygılar sunuyorum.
    ben henüz nakite gecemedim her ne kadar piyasada düzeltme panik havası oluşsada anket üzerinden gidiyorum kulis yapıyorum sizlere bu taktiği daha önce anlattım

3. polho ve cemts beklentim ve düşüncelerim aynı karlardan üzerlerine atıyorum 3.5 ...yıllık hisselerim gecen ay baya iyi iş cıkardılar..

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ben henüz nakite gecemedim her ne kadar piyasada düzeltme panik havası oluşsada anket üzerinden gidiyorum kulis yapıyorum sizlere bu taktiği daha önce anlattım
    Riske girmedik elimizdekileri korumak istedik. Fırsatlar bitmez. Yazdıklarımın dışında takib edebileceğimiz hisseler var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Riske girmedik elimizdekileri korumak istedik. Fırsatlar bitmez. Yazdıklarımın dışında takib edebileceğimiz hisseler var mı?
    hisse her zaman vardır riskte her zaman vardır .. bu piyasada korkularını yenmelisin esma korkan her zaman hata yapar

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    hisse her zaman vardır riskte her zaman vardır .. bu piyasada korkularını yenmelisin esma korkan her zaman hata yapar
    Kormak değilde hocam temkin ve tedbirli davrandım. Kendi psikolojimide bazen deniyorum. Sizlerden herdaim psikoloji , tarz ve bakışaçınızı öğrenmeye çalışıyorum....

7. Hocam Polhonun Balıkesir ve Manisa da sattığı arsalarin hisseye etkisi olur mu ,sanki çok ucuza satti daha iyi bir fiyata satabilirdi .

8. iyi geceler cümleten

Sayfa 209/602 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •