Sayfa 837/1004 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dostum geçen 20 bin verdim makineye gitti biraz koydu ama artık iyice kaşar olduk çıkarttım şimdi. Robot hep karda bu ara maşallah yatay günleri bile bir şekilde az da olsa karda bitiriyor ama henüz bitmedi kodla kodla bitmiyor istediğim gibi olmadı henüz bakalım olacak mı.

Yılların emegi tecrübesi ile rahat yaparım gibi geldi ama burada konuşmaya benzemiyor sistem kodlama işi - yazılım bilgim olduğu halde -

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    C# bilginiz ne düzeydeydi bu işe başlarken? (Sistem kodlarken bu dili kullandığınızı varsaydım)

bu arada abd vadeli yavaş yavaş artıları veriyor....

3. garan düştü KOÇ bildi diyenler var ya şuna iyi baksın..!!
    o adam da malum şahıs gibi 9,5 lerde başlamıştı 7 de garan alırım vs diye
    ah ah ah..kaç puandan oldu insanalr buna bakmak gerekli.!!
    mc ginliy abimiz 14 periyota garan da destek olarak çalışmış 1 s te.. 4s te benim sistem açısından hala sıkıntı yok...GARAN DA kilit nokta ben de 8,89 9,5 ...9,5 üstünde kaldığı sürece benim sistem kısalar da da dönecek

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dostum geçen 20 bin verdim makineye gitti biraz koydu ama artık iyice kaşar olduk çıkarttım şimdi. Robot hep karda bu ara maşallah yatay günleri bile bir şekilde az da olsa karda bitiriyor ama henüz bitmedi kodla kodla bitmiyor istediğim gibi olmadı henüz bakalım olacak mı.

Yılların emegi tecrübesi ile rahat yaparım gibi geldi ama burada konuşmaya benzemiyor sistem kodlama işi - yazılım bilgim olduğu halde -

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hocam üzüldüm hep kazanmanı duymayı umarım.!!şimdi şu var..
    bende o ideal mükemmel kodlara ulaşamadım ama bana attığın özele göre sanki senin sistem benimkinden hızlı.!!
    çok formasyon ve koda boğmamak gerekiyor onu da bayadır tecrübe ediyorum.!!
    başkan malum viop ta trendlerin çok hükmü yok algo da vadeden ötürü..aman dikkat ediniz...!!tahmin ettiğin kadar tecrübesiz değelim.
    bir de tavsiyem neyde ÇOK İŞLEM YAPIYORSAN ona göre yap herşeye uydurmyaa benzetmeye çalışma hocam endeks için ayrı bazı hisseler için ayrı zaten spota da kendim yorumlayarak yapıyorum sistemsel..!!genelde paralel..
    başarılar başkan üzme bizi iyi ayarla..!!kolay gelsin.!!

5. burayı doldurmamak adına incelenme açısından son sistem halini buraya atayım..artık meşgul etmem burayı gerisi viop günlük ticarethanesine atarıö.!!!

6. Off çift taraflı. Çok zevkli.. Yakın zamanda bu borsalara sıçramazsa bi halt bilmiyorum demektir..

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Off çift taraflı. Çok zevkli.. Yakın zamanda bu borsalara sıçramazsa bi halt bilmiyorum demektir..
    borsalara ne sıçrayacak çift taraflı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Off çift taraflı. Çok zevkli.. Yakın zamanda bu borsalara sıçramazsa bi halt bilmiyorum demektir..
    konuşmalarında ne bir derinlik-analiz nede finansal okur yazarlık var.sen bu kafayla o altınları gömersin.parayı çek ve harca..ve tavsiyem finans piyasasından uzak dur.sana göre değil.

Sayfa 837/1004 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •