SPK nın bu hisseyi brüt takasa alması tamamen garabet yani VBTS kapsamında brüte alınması gereken o kadar hisse varken..
SPK nın bu hisseyi brüt takasa alması tamamen garabet yani VBTS kapsamında brüte alınması gereken o kadar hisse varken..
YAZDIKLARIM SPK KURALLARI GEREĞİNCE AL-SAT-TUT ÖNERİSİ TAŞIMAMAKTADIR...
Kar olayına takılmayın en son politeknik hissemi fazla kar üretemiyor diye 75 ler de satmıştım ondan sonra uzaya çıktı :)
Buda uzaya çıkacak dostum. Fakat mesele şu ki o uzaya çıktığında biz o uzay mekiğinde olacak mıyız olmayacak mıyız?
o mekikte olmamamız için aç gözlü ODUN tahtacı ve avareleri bıktırma, yıldırma ve her türlü kirli oyunla hisseyi baskılıyorlar. Bu formunda hisse 7 Tl iken de bu şekilde muazzama yıldırma politikaları vardı. O zaman da yazmıştım ne kadar baskı varsa o kadar yukarı gidecek diye. sonra hisse 23 Tl leri gördü. inanmayanlar varsa geri ye dönük yazdıklarıma baksınlar.
Bist istanbulda bu hisse kadar pozitif olan bir elin parmağını geçmeyecek kadar hisse var. ama aç gözlü ODUN tahtacı ve avareleri bist 1100 seviyesinden bu yana bu hisseyi bilerek ve isteyerek bilinçli bir şekilde baskılıyorlar. Diyebilirsiniz ki bu hisse Bist endeksi ile doğru orantılı hareket etmiyor ! haklı da olabilirsiniz ama düşerken gayet güzel eşlik ediyor. :)
Uzun yıllardır borsadayım bu hissenin ODUN tahtacısı ve avareleri kadar aç gözlüsüne denk gelmedim. Her bir hissenin tahtacısının saygı duyarsınız veya duymazsınız bir tarzı vardır. Fakat bu ODUNl'arın ne karakteri ne de bir tarzı var. Sanki hasbel kadar eline bir para geçmişte bu hisseyi almış gibi davranıyorlar. O yüzünden yabancılar bile el çekti hisseden.
Kim el çekerse çeksin. Kısmetse daha 2 yıl vade ile buradayım. :)
Allah herkesin gönlüne göre versin .
Sayın Haytalı,
Uyarınız için çok teşekkür ederim. Haklısınız kurduğum cümlelerde ismin yerini aldığı için zamir haliyle "avane" yani "yardımcı" anlamını kullanmak daha doğru olur.
Ben ise bunları biraz daha aşağılamak için "avare" olarak yani sıfat halini kullanmıştım. Sıfat anlamında kullanılırsa "işe yaramaz, işsiz güçsüz, başıboş, aylak" anlamını alıyor. Sıfat olarak kullanırsak sonrasında ya isim yada ismin yerini alacak bir zamir kullanmamız lazım.
O nedenle uyarınız oldukça yerinde ve doğru oldu. Teşekkür ederim :) Selamlar.
işin doğrusu Acsel'den beklediğim hareketi Vertu yaptı... Darısı bizim hissenin başına...
Bu arada galiba benden başka herkes bu hisseden umudunu kesmiş :) Tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş... Yoksa çorbayı yalnız mı içeceğim :)
Son düzenleme : turkuazmavii; 02-02-2021 saat: 13:30.
Sadece izliyoruz grafik islenmeye devam ediyor endeks bozmazsa biseyler olacak gibi hayirlisi bakalim. 60 dklikta tobo yapar mi ki diye de aklimdan geçmiyor değil.
Yer İmleri