Sayfa 43/427 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 337 - 344 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,991
    Bu hisseyi izleyen biriyim asıl olarak şu sıralar Alark yatırımcısıyım. Daha önce biriktirmek için eski haliyle bir 500 lot alana kadar sonra satana kadar canımı çıkarmışlardı... şimdi ise belki biriktirmek için alırım diye düşünüp takip ederim. dönem dönem bilançosu ile ilgilenir ve kendimce projeksiyon yaparım... şunu bilirim bir hisseye atlamadan önce tanımak ayrıntılı bilmek gerekir.

bir ara burada sn mahmut çiftçinin ayrıntılı floadunu paylaşmış ve çok şey öğrendiğimi belirtmiştim. sonrada hissenin olumlu ve olumsuz yönlerini tartışmak istemiş ama fikrime iştirak eden olmadığı için çekilmiştim... son dönemlerde bu hissede gördüğüm bir şey var. sanki sadece bu hissede yazmak için nick almış kişiler fazlalaşmaya başladı. bu da bilgi kirliliğini getirebilir düşüncesindeyim. belki de gerçekten hisse ile ilgilenenleri uzaklaştırma düşüncesi vardır. gün içinde sürekli yazıp hiç bir şey söylemeyen mesajlar arttıkça diğer mesajları atlama saiki de kalmıyor ve aynı şeylerdir deyip konuyu açmaktan imtina etmeye başlıyor insan...
    not kimse ile polemiğe girmek niyetinde değilim. sadece fikirlerimi paylaştım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    Bu hisseyi izleyen biriyim asıl olarak şu sıralar Alark yatırımcısıyım. Daha önce biriktirmek için eski haliyle bir 500 lot alana kadar sonra satana kadar canımı çıkarmışlardı... şimdi ise belki biriktirmek için alırım diye düşünüp takip ederim. dönem dönem bilançosu ile ilgilenir ve kendimce projeksiyon yaparım... şunu bilirim bir hisseye atlamadan önce tanımak ayrıntılı bilmek gerekir.

bir ara burada sn mahmut çiftçinin ayrıntılı floadunu paylaşmış ve çok şey öğrendiğimi belirtmiştim. sonrada hissenin olumlu ve olumsuz yönlerini tartışmak istemiş ama fikrime iştirak eden olmadığı için çekilmiştim... son dönemlerde bu hissede gördüğüm bir şey var. sanki sadece bu hissede yazmak için nick almış kişiler fazlalaşmaya başladı. bu da bilgi kirliliğini getirebilir düşüncesindeyim. belki de gerçekten hisse ile ilgilenenleri uzaklaştırma düşüncesi vardır. gün içinde sürekli yazıp hiç bir şey söylemeyen mesajlar arttıkça diğer mesajları atlama saiki de kalmıyor ve aynı şeylerdir deyip konuyu açmaktan imtina etmeye başlıyor insan...
    not kimse ile polemiğe girmek niyetinde değilim. sadece fikirlerimi paylaştım...
    sn Tovbekar,
    Mahmut çiftinin yazdıkları kıymetlidir ama ondan daha kıymetli paylaşımlarda bulunan arkadaşların postları var
    üzerinize alınmayın ama insanlarımız her postununa hemen karşılık verilemsini istiyor ama 2 sayfa geriye gitse zaten orda daha fazla
    bilgi var, okumadan anlık cevap peşinden
    Buraya yazanlar tekrara düşmemek üzere yazmiyorlar, Beklentimiz P.S. yatırımı idi buda YK ile alındı ve Ocak ayı itibari ile
    Montajlama v.s. yapılmaya başladı Kap bilgileri, Yine YK başkanın bloomberg açıklaması ile 3 çeyrekte bilançoda görecegiz,
    Beklentim sürekli kapasite arttirimi ile P.S. ile önemli gelirler elde etmesidir,
    Eski halinde nasil satabilirim diye sordaydınız yardımcı olurdum tahta takip eden birisi olarak,
    Gün sonu oyak yatirim ne var yok aliyordu. Karanlik odada satabilirdiniz.

Diğer yazdığınızda hem fikirim buraya bir ekip dadandi, eski nicklerini az çok tahmin ettigimiz,
    Hayirlisi,
    Bol Kazanc
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
    tahmin +6,80, ortalama tahmin ise +8,05 puan oldu.
    Foreks'in 26 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +16,64 puan olurken, en düşük beklenti ise +3,15 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan 26 analistin tamamı pozitif açılış tahmininde
    bulundu.
    BIST 100 Endeksi, dün günü 18,98 puan artışla 1511,43 puandan
    tamamlamıştı.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
    Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

Medyan : +6,80
    Ortalama : +8,05
    Maksimum : +16,64
    Minimum : 3,15
    Katılımcı: 26[(+)26(-)0]

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(03/02/2021 - 09:16:50)

4.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku

Dün alkanın sayfasına baktım. Çok can sıkıcıydı. Kimse yoktu yazan çizen. Geyik yazsalardı onu bile okumaya razıydım. Hiçbirşey olmamasındansa birşeyler olması bence fena değil.Okumasını severim, herkesin yazdığınıda okurum.Gün içi fırsat bulamassamda akşam mutlaka bakarım.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Borsagündem de bist50 nin en pahalı ilk 15 hissenin başında gözüküyor. % 26 pahalı. İşyatırım da % 33 pahalı gözüküyor. Çıkmamasının sebebi şu anki finansal verilerinin pahalı olması olabilir mi ???????????? Diyeceksiniz ki ne hisseler var berbat göstergelerle uçmuş durumdalar. Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Şahsi kanaatinizin dayanağı ne ben de merak ediyorum. Günlükte endeks al oldu dün sabah. En azından önceki 157-158 beklentisi oluştu. Yurtdışı pozitif siz fal mi baktiniz veya atayım belki tutar mı dediniz [emoji3]

Bizim bilmediğimiz birşey varsa söyleyin öğrenelim.

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Fal baktım, imzamda yazıyor, sallıyorum. Okumadınızmı orayı Hiçbir teknik bilgim olmadan senet dönecek diyecek kadar cesurmuyum acaba?
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

7.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Borsagündem de bist50 nin en pahalı ilk 15 hissenin başında gözüküyor. % 26 pahalı. İşyatırım da % 33 pahalı gözüküyor. Çıkmamasının sebebi şu anki finansal verilerinin pahalı olması olabilir mi ???????????? Diyeceksiniz ki ne hisseler var berbat göstergelerle uçmuş durumdalar. Saygılar.
    Bir hisseye pahalı demek, gerçekten onun pahalımı ucuzmu olduğunu bilmek gerçektende zor. Bunların pahalı ucuz demelerindeki kriterleri nedir acaba? Zaten pahalı veya ucuz olduğu aşikar olsa işler bukadar zor olmazdı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,991
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    sn Tovbekar,
    Mahmut çiftinin yazdıkları kıymetlidir ama ondan daha kıymetli paylaşımlarda bulunan arkadaşların postları var
    üzerinize alınmayın ama insanlarımız her postununa hemen karşılık verilemsini istiyor ama 2 sayfa geriye gitse zaten orda daha fazla
    bilgi var, okumadan anlık cevap peşinden
    Buraya yazanlar tekrara düşmemek üzere yazmiyorlar, Beklentimiz P.S. yatırımı idi buda YK ile alındı ve Ocak ayı itibari ile
    Montajlama v.s. yapılmaya başladı Kap bilgileri, Yine YK başkanın bloomberg açıklaması ile 3 çeyrekte bilançoda görecegiz,
    Beklentim sürekli kapasite arttirimi ile P.S. ile önemli gelirler elde etmesidir,
    Eski halinde nasil satabilirim diye sordaydınız yardımcı olurdum tahta takip eden birisi olarak,
    Gün sonu oyak yatirim ne var yok aliyordu. Karanlik odada satabilirdiniz.

Diğer yazdığınızda hem fikirim buraya bir ekip dadandi, eski nicklerini az çok tahmin ettigimiz,
    Hayirlisi,
    Bol Kazanc
    sn Dvk psh
    mahmut çiftçi toplu olarak vermişti ama bir ayrıntı yakalamıştı aslında iki...biri SODAŞ ile ilgili idi diğeri de ortak satışları.... ama hissede Yaşar erdinç ile birlikte takip etmeye devam ederim ve öğrenmeye çalışırım. burada yazanları da okumaya faydalanmaya çalışıyorum... asıl son zamanların rahatsızlık veren unsurları beni tedirgin etti muhtemelen bunları anlamışsınızdır...
    verdiğim rahatsızlık için üzgünüm ...

Sayfa 43/427 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •