Originally Posted by
tovbekar
Bu hisseyi izleyen biriyim asıl olarak şu sıralar Alark yatırımcısıyım. Daha önce biriktirmek için eski haliyle bir 500 lot alana kadar sonra satana kadar canımı çıkarmışlardı... şimdi ise belki biriktirmek için alırım diye düşünüp takip ederim. dönem dönem bilançosu ile ilgilenir ve kendimce projeksiyon yaparım... şunu bilirim bir hisseye atlamadan önce tanımak ayrıntılı bilmek gerekir.
bir ara burada sn mahmut çiftçinin ayrıntılı floadunu paylaşmış ve çok şey öğrendiğimi belirtmiştim. sonrada hissenin olumlu ve olumsuz yönlerini tartışmak istemiş ama fikrime iştirak eden olmadığı için çekilmiştim... son dönemlerde bu hissede gördüğüm bir şey var. sanki sadece bu hissede yazmak için nick almış kişiler fazlalaşmaya başladı. bu da bilgi kirliliğini getirebilir düşüncesindeyim. belki de gerçekten hisse ile ilgilenenleri uzaklaştırma düşüncesi vardır. gün içinde sürekli yazıp hiç bir şey söylemeyen mesajlar arttıkça diğer mesajları atlama saiki de kalmıyor ve aynı şeylerdir deyip konuyu açmaktan imtina etmeye başlıyor insan...
not kimse ile polemiğe girmek niyetinde değilim. sadece fikirlerimi paylaştım...
Dün alkanın sayfasına baktım. Çok can sıkıcıydı. Kimse yoktu yazan çizen. Geyik yazsalardı onu bile okumaya razıydım. Hiçbirşey olmamasındansa birşeyler olması bence fena değil.Okumasını severim, herkesin yazdığınıda okurum.Gün içi fırsat bulamassamda akşam mutlaka bakarım.
Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Yer İmleri