Sayfa 152/600 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon
Arama sonucu : 4795 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1.  Alıntı Originally Posted by ocak20 Yazıyı Oku
    Benim şahsi fikrim hem ecilc de hem eczyt de bu yıl temettü düşük olacak. Onun yerine bedelsiz vermesini bekliyorum. Holding in bu yıl %400 bedelsiz yapması bence buna bir işaret diye yorumladım. Sizlerin düşünceleri nedir bu konuda ?
    Yatırım Holding'in bedelsiz sermaye artışına gitme olasılığı çok yüksek. Sermaye yedekleri ciddi oranda birikti. Temettü kararına gelince, geçen yıl her iki şirkette de ani fren yapılmıştı. Bu yıl ne geleceğini kestiremiyorum. Nakit durumu da karlılık da yeterli olduğu için ilaç tarafinda %30 dağıtabilir sanıyorum.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

2.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Yatırım Holding'in bedelsiz sermaye artışına gitme olasılığı çok yüksek. Sermaye yedekleri ciddi oranda birikti. Temettü kararına gelince, geçen yıl her iki şirkette de ani fren yapılmıştı. Bu yıl ne geleceğini kestiremiyorum. Nakit durumu da karlılık da yeterli olduğu için ilaç tarafinda %30 dağıtabilir sanıyorum.
    Pardon, yilsonu mali tablolari ne zaman yayinlanacakti?

Sent from my iPhone using Tapatalk

hadi artık lütfen önün acık devamını getir

8. Yıllardır elimde tutuyorum bu hisseyi Ne büyük hayal kırıklığı. Bununla birlikte takip ettiğim ve buna kıyasla çok az elimde olan hisseler uçtu gitti. Öyle uzun zamandır tuttum ve öyle bir fırsat maliyeti oluştu ki, bugün 15-16 Tl olsa bile yine de diğer alternatiflere göre tatmin edici olmaktan çok uzak kalır. Tek teselli o kadar geri kaldı ki artık daha fazla geri kalamaz diyerek elimde tutuyorum.Patron hiç bir şey fiyatlanmasın istiyor sanırım. Bu kadar hasis kişiler niye şirketlerini halka açar anlamış değilim. Artık piyasa öyle uçmuş ki 15-16 lira olsa bile bunu satıp alacağınız muadil herşey çoktan astronomik fiyatlara çıkmış. Bist hisseleri, arsa, altın, bitcoin vs.

Hala bir çıkış yapmakta nazlanıyor.

Sayfa 152/600 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •