Sayfa 894/1004 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ara ara uğruyorum, hayırdır Forumda ters adam imajı çizsem de reelde şeker gibiyimdir, tanısan çok severdin.

Beğendiğin tweet leri like etmeyi unutma
    ters mers değilsiniz hocam..lütfen yazmaya devam edin..!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    meyve sebze fiyatları normal yani alıştığımız fiyatlar son zamanda aşırı bir artış gözlemlemedim ben şahsen.ama ayçiçek ve zeytinyağı ile süt ürünleri uçtu resmen...1 şişe günlük süt 10 tl civarı yuh yani...geçen yazmıştım tamam fiyatlar bu şekilde olsun eyvallah üreticide kazansın baş tacı ama bu fiyatlarla alışveriş yapacak gücü yok ki halkın...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Fiyatlar artmışmış. Bu kurumlar hayır kurumu mu? Erken emekli olarak evimin tüm alış verişini ben yapıyorum. Halk pazarı dahil, hemen her fiyattan haberdarım.

Özellikle şok, careefoursa ve a101 amme hizmeti yapıyor bence...zaten zar zor kar ediyorlar..,bence fiyat performans olarak en iyileri A101.

İnsanlar sorunun kaynağını görmek istemiyor, reis te esnaflara cephe açmış...kendi ayağına sıkıyor.

Tweeter da bir ara patates soğan fiyatı koydum...geçen yıl bir ara 10-15 TL olan fiyatlar 2 TL olmuş...karnabaharı-pırasayı bugün markette 2,5 TL den aldım...pazar fiyatı bile 4-5 TL.

Demem o ki, ürün bol olunca fiyatı ucuz olur..az olunca pahalı olur...iyi bir üretim planlaması ile üretim stabilitesi sağlanır, gübre ve mazot desteği adam gibi sağlanırsa, gıda enflasyonu da makul düzeyde kalır.,,esnaf, bakkal çakkalı öcü olarak göstermek, eskiden enflasyon canavarı vardı, onun gibi, suçu canavara atmak, bizde suç yok demenin başka bir versiyonu.

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bankalar artıda iken viop eksi olması inandırıcı değil ama normal olarak görelim. sonuçta kumarın anası...
    1603 ten sekti gibi şuan vadeli ama bakalım..!!banka tarafında özellikle garandan şüphem yok aldığım pozların etkisi ile de olabilir şişe gene fırsat verecek..!!
    ekgyo devam thy şuan zulüm..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Gıdada gramaj hipnolugu yapanlara ceza koymuslar. Belki karın agrilari vardir.
    Gramaj standartı olmalı.Mesela 250 veya 500 gr. gibi ürüne göre standart olmalı.Bununla ilgili bir yönetmelikle işler hallolur.

85 gr.yok 165 gram ne demek?

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    meyve sebze fiyatları normal yani alıştığımız fiyatlar son zamanda aşırı bir artış gözlemlemedim ben şahsen.ama ayçiçek ve zeytinyağı ile süt ürünleri uçtu resmen...1 şişe günlük süt 10 tl civarı yuh yani...geçen yazmıştım tamam fiyatlar bu şekilde olsun eyvallah üreticide kazansın baş tacı ama bu fiyatlarla alışveriş yapacak gücü yok ki halkın...
    başkan üretici kazanmıyor yav bence..elden süt alıyorum 5 litresi 22 TL ..
    bu adamdan mesela torku daha uygun alıyor ama günlük pastorize süt 7.5 tlden satıyor..kimse farkında değil mi patates cipsi de çok arttı...ve çok acayip bir anektot 3 lü BULAŞIK TELİ.. 17 tl...malum DEMİR arttı herhalde..kimyasal ve onun için kullanılan malzemeler de de inanılmaz zam var...
    jilet şuan en uygunu..halk sağlıkçısı alım gücünün sağlığa etkisi adı alıtında tez çalışmam vardı artık alışkanlık oldu hesaplayıp duruyorum istemsiz..!!

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    BOZKURT,

Güle güle yolun açık olsun.
    Hakkında hayırlısı olsun.
    yahu adamı tahtakalede, para sayma makinası alırkene görmüşler.
    bence bizlen eğleniyi veya palaya izini kaybettirmeye çalışıyi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sana işin komik yanını söylimi sütün hammadde fiyatında yani çiğ sütte tek kuruş bile artış yok tek kuruş...

zamları yapan sütaşı pınarı ülkeri yani sütü üreticeden aynı paraya alıp halka zamlı satanlar...

düşününki petrolün fiyatında artış yok ama benzine zam geliyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    FDOW eksiye geçti.BIST100 artı..paragöz olsaydı mehdiye düzerdi.

Sayfa 894/1004 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •