Originally Posted by sindoma53 Birileri yan tahtalara el atıyor short basana kadar adamlar yana girip vuruyorlar...!!!baya dır oyun böyle sayın bulut..sen daha iyi biliyorsun..endeks saldı gene talep oldu
Originally Posted by oyunagelenadam short basana kadar adamlar yana girip vuruyorlar...!!!baya dır oyun böyle sayın bulut..sen daha iyi biliyorsun..endeks saldı gene talep oldu Yonca da üç gündür güçlü ekip var 9.85 altına sarkmazsa kısa vade 10.15 hareketi bekliyorum.
Originally Posted by sindoma53 Yonca da üç gündür güçlü ekip var 9.85 altına sarkmazsa kısa vade 10.15 hareketi bekliyorum. Bi 10 kademe de benden olsun şunu düz 10.25 yapalım... 9.85 üstü kalması koşuluyla... Ekibin bugünkü maliyeti 9.86 zaten, altına çok müsaade edeceklerini de zannetmiyorum...
Originally Posted by Verge Bi 10 kademe de benden olsun şunu düz 10.25 yapalım... 9.85 üstü kalması koşuluyla... Ekibin bugünkü maliyeti 9.86 zaten, altına çok müsaade edeceklerini de zannetmiyorum... Verge geçen yaptılar unlü sattı devamında kapanışa doğru yeniden aldı . kabofa yok karşılığı alıcı bu yüzden 3 gündür rahat oynuyoruz.
Originally Posted by sindoma53 Verge geçen yaptılar unlü sattı devamında kapanışa doğru yeniden aldı . kabofa yok karşılığı alıcı bu yüzden 3 gündür rahat oynuyoruz. BOFA olmaz olur mu, sabahtan beri iki kere 3 mn şorttan flate döndü... 500.000 TL civarı zararı var, bugün şortçulara ekmek yok GARAN tahtasında...
Originally Posted by sindoma53 Yonca da üç gündür güçlü ekip var 9.85 altına sarkmazsa kısa vade 10.15 hareketi bekliyorum. Oyunumuza yakın kapanış geldi Verge
Originally Posted by sindoma53 Oyunumuza yakın kapanış geldi Verge Seans bi 5 dakika daha olsaydı, muhtemelen görürdü o rakamı...
Originally Posted by sindoma53 Yonca da üç gündür güçlü ekip var 9.85 altına sarkmazsa kısa vade 10.15 hareketi bekliyorum. 10.15-16 vedalaştık, Duruma göre trede etmeye devam.
Forum Rules
Yer İmleri