Sayfa 900/1004 İlkİlk ... 4008008508908988999009019029109501000 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,193 - 7,200 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    kagıt isimleri önemli değil yarın başkaları olacak.. ama böyle yapmaları zaten çok normal.. sürekli alıp satıyorlar para kazanıyorlar (veya o amaçla yapıyorlar).. endeksin sürekli bir yönde gitmesi veya sonra biz istedik diye öbür yöne gitmesi mümkün olamayacağına göre..
    30 kagıt içindeki varyasyonlarla endekse göre daha yüksek marjlar aramaya devam edecekler..ve hızlı biçimde.. 5-10 günde realize edeceği poz yerine 1-2 günde realize edeceği poz fırsatları varsa bu gayet iyi bir şey..
    Çok doğru ama aynı şekilde de piyasanın tek bir el tarafından yönetildiğini gösterir..
    Ki bu durumda da çoğunluk nerede ise 3 tane kağıdı 10 kademe çizerek hepsini çuvala tıkma ihtimali var demektir..
    Bu kadar kolay olmamalı!!!

Çoğunlukda bazen piyasanın genel gidişatı konusunda haklı olabilir..
    Ne kadar da haklı olursan ol adam 2 tahtaya istediği an yüzde 10 yaptıracak gücü varsa BİLGİNLE REZİL OLURSUN.

Bademlerin hareketlerini çok iyi bilmeme rağmen sabah 1618.25 den açtığım shortlar 10 puan ın üzerinde karı göstermesine rağmen maliyetime geldi..
    Duygularıma yenik düştüm yani..
    Bir süre daha zararı göza alarak tutmayı düşünüyorum..
    DOW özellikle vermezlerse bu akşam yarın sabah açılır açılmaz kapanmam lazım gelecek..

Boğa piyasasında dönüş barı olarak takip ettiğim barlar..

2. don't jinx it...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3. 1610 üzeri kaldığı sürece boğalar devam eder..bu gün içinde
    çok güzel yerden döndü aslında..

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bana inandırıcı gelmedi şu andaki piyasa görüntüsü.. garanx2 short , ykbnkx1 long ve kchol x1 long pozu açtım manuel. robotlar başka şeylerle meşgul şu anda.

iki günde bu poz kara geçer diye umuyorum.

garan:9.93, kchol : 20.82 , ykb : 2.92

ne kadar kar/zarar olacak bakacağız..kar da zararda sınırlı olacak umuyorum..

pozisyon iki gün beklemeye gerek kalmadan kapatıldı.. 1 saat içinde.

parasal olarak eşdeğer büyüklükler (yakın)

garan 1 birim = 200 tane
    kchol 1 birim = 100 tane
    ykbnk 1 brim = 600 tane

400 garan satılıp 100 kchol ve 600 ykbnk alınarak yapılan ilk işlem ters pozla kapatıldığında 40 tl kazanıyor..

olay ölçeklendirilirse mesela 40000 garan için 4000 tl.. 10 kademe demek.. daha az riskle.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

pala işi biliyor ne dediysek yaptı dün çekilmeden bahsetmiştim aha..ya herro ya merro

imges

TEPKİ DEDİĞİN BÖYLE OLUR..!!
    pala iyi oyun çzidi ...helal valla

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    TEB bankası ile çalışan var mı?

döviz alım satımında makası diğer bankalara göre az.

webden EFT ücreti nasıl..bir de hisse alımında binde 1 oran verir mi?

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Çok doğru ama aynı şekilde de piyasanın tek bir el tarafından yönetildiğini gösterir..
    Ki bu durumda da çoğunluk nerede ise 3 tane kağıdı 10 kademe çizerek hepsini çuvala tıkma ihtimali var demektir..
    Bu kadar kolay olmamalı!!!

Çoğunlukda bazen piyasanın genel gidişatı konusunda haklı olabilir..
    Ne kadar da haklı olursan ol adam 2 tahtaya istediği an yüzde 10 yaptıracak gücü varsa BİLGİNLE REZİL OLURSUN.

Bademlerin hareketlerini çok iyi bilmeme rağmen sabah 1618.25 den açtığım shortlar 10 puan ın üzerinde karı göstermesine rağmen maliyetime geldi..
    Duygularıma yenik düştüm yani..
    Bir süre daha zararı göza alarak tutmayı düşünüyorum..
    DOW özellikle vermezlerse bu akşam yarın sabah açılır açılmaz kapanmam lazım gelecek..

Boğa piyasasında dönüş barı olarak takip ettiğim barlar..
    çok güzel SHORTLADIN ama malum reverse iseniz iki taraflı işlemde ısrarcı olunuz ..bende sizin gibi yapıp paradan ziyade zaman kaybettim hep..ne zaman denk gelirse o zaman giriyorum..!reversecü adam bir yöne ısrarlı olmamalı yorulursunuz başkan..

kchol'ün mükemmel deparı.. kchol kırmızı, garan sarı
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 900/1004 İlkİlk ... 4008008508908988999009019029109501000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •