Sayfa 766/1003 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    NNF +0,51%
    Bist100 +1,46%
    bugün nnf pay yok diyerek alım yapmadı bende...

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Eskilerin cevabı tarzı daha farklı tabi. Siz de en çok bilgi veren eski forumdaslardansiniz.

3. Bugün çok canım sıkıldı.
    Birikimlerle bir ev alırız belki diye düşünüyordum.
    Ama adamlar her ay ev fiyatlarının üzerine 20-30'ar bin TL koyup duruyorlar, yetişmemiz mümkün değil.
    Dedikleri fiyata da satıyorlar işin ilginci.
    Temmuz ayında 900 olan evler olmuş 1300
    Yaza doğru ve yazın daha artacak bunlar deniyor.
    Yani biz burada boşa kürek çekiyoruz galiba.
    Uygun bir yerden bir ev alabilseydik çok daha fazla kazanmış olacaktık
    Tabi iyi yönetilen bazı hsyf'lerin son 1 yılki performanslarını hariç tutuyorum.

4. MAC + 2,55%
    Bist100 +1,46%
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bugün çok canım sıkıldı.
    Birikimlerle bir ev alırız belki diye düşünüyordum.
    Ama adamlar her ay ev fiyatlarının üzerine 20-30'ar bin TL koyup duruyorlar, yetişmemiz mümkün değil.
    Dedikleri fiyata da satıyorlar işin ilginci.
    Temmuz ayında 900 olan evler olmuş 1300
    Yaza doğru ve yazın daha artacak bunlar deniyor.
    Yani biz burada boşa kürek çekiyoruz galiba.
    Uygun bir yerden bir ev alabilseydik çok daha fazla kazanmış olacaktık
    Tabi iyi yönetilen bazı hsyf'lerin son 1 yılki performanslarını hariç tutuyorum.
    Ben geçen hafta ev için kredimi çeksem fonlarımı bozsam demiştim siz de cevap yazmıştınız.Pazartesi fonların yarısını bozdum ve evi aldım Allaha şükürler olsun.İnşallah sizde ev sahibi olursunuz.Bozdururken kaybım oldu malum geçen hafta fon fiyatları yukarıda idi.Ama üçü beşi böyle durumda aranmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    bugün nnf pay yok diyerek alım yapmadı bende...
    hocam short acmislar
    tabi bence dogru yapmislar
    Canlar gider heyyyy

7. Elimdeki ppz'leri komple osd'ye dönüştürme fikri iyiden iyiye aklıma düştü.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by chemistry10 Yazıyı Oku
    Ben geçen hafta ev için kredimi çeksem fonlarımı bozsam demiştim siz de cevap yazmıştınız.Pazartesi fonların yarısını bozdum ve evi aldım Allaha şükürler olsun.İnşallah sizde ev sahibi olursunuz.Bozdururken kaybım oldu malum geçen hafta fon fiyatları yukarıda idi.Ama üçü beşi böyle durumda aranmaz.
    Hayırlı olsun, güle güle oturun.İyi yapmışsınız.
    İyi yönetilen hsyf ve TCD dışında hiçbiri gayrımenkule yetişemeyecek bu duruma göre.

Sayfa 766/1003 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •