Sayfa 692/996 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Herşeyin bir sonu vardır hep olmuş , yaptıkları yanlarına kar kalmayacak, Tanrı yi kıyamete zorlamaktan tut , her mikropluk felsefi olarak bunlarda , Roma nin hatalarını tekrarlamadan devam edeceklerini söylemişlerdi ,Allah müsaade etmeyip belalarını verecek ama artık işi tamamen bitirdik dedikleri noktada, ben en azından böyle inanıyorum,.
    Cari açık vermesek vermemiz için gerekli düzenlemeyi yaparlar , Winston Churchill "Türkiye bahcenizdeki bitki gibidir ,kurudukca sulacaksiniz büyüdükçe budayacaksiniz " demiş.
    ya senin ülkende daha anayasa mahkemesi kararlarını takmıyor ampül mahkemeleri.Hukukun en temel ilkelerini özümsemekten bihaber, fen, bilim, teknoloji, matematikte ilerleyen ülkelerle daha çok cami açarak rekabet edeceğini düşünen bir nesilsiniz. Sizden ne köy olur ne kasaba, 20 yıl sonrada buraya gelip amariga çökecek Muhhamed aşkına yazarsın.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben kendi adıma mutluyum. Ailem ile kopmadan beraberiz. Anadolu da yaşıyorsun. Benim gibi olup İstanbul da yaşayıp bakkal manav kasap karısına göz koyar diye evlenmeyenler var.
    Durumunuzu biliyorum, ben yazılanları g.tüylen değil gözü ile okuyan biriyim, mutlu olmanıza emin olun çok sevindim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    ya senin ülkende daha anayasa mahkemesi kararlarını takmıyor ampül mahkemeleri.Hukukun en temel ilkelerini özümsemekten bihaber, fen, bilim, teknoloji, matematikte ilerleyen ülkelerle daha çok cami açarak rekabet edeceğini düşünen bir nesilsiniz. Sizden ne köy olur ne kasaba, 20 yıl sonrada buraya gelip amariga çökecek Muhhamed aşkına yazarsın.
    Sen her gördüğün sakalliyi deden zannediyorsun , ben şahsen batı ile mücadelenin en iyi yolunun daha çok kurumsal düşünceden geçtiğine inanıyorum bunun örneği de Irak tezkeresi oldu ama inanç ayrı konu politika ayrı sen de konuş tabii ama itham ederken ve inançlarla da dalga geçerken iyi bir düşün derim.Kotu söz soyleme kapasitem yüksek ama etmeyeceğim zira bence ülke kutuplasmamali .Ayrıca inanclarim beni bağlar seni enterese etmez.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    geçsinler full dijitale miss işte..
    güneş patlaması oldu
    kusura bakmayın reset yedi bütün servetler

varmıymış bunun da komplosu ?
    yoksa yuh.. 1859 carrington olayını ben bile biliyorum
    (ehem.. ek olarak yoğun bakımdakilere express jetonunun çıkacağı hadise )
    Güneş patlaması demişsinizde 2022 de bir gunes patlaması gorulecek.1670 yılında olmus ama biz 2022 de gorecez uzak oldugu ıcın kıyamet alametlrınde gokyuzu yarıldıgı zaman kırmızı gül görulecek dıye ayetler var patlamanın resmı cekımıs biraz gülüde andırıyor benı korkutuyor acıkcası

5. İsrail'de miydi, 10 ncu adam kuralı vardı. 9 kişi hemfikirse 10 ncu muhalefet eder, en imkansız senaryoyu savunur, araştırır. Hatta bir film vardı zombili..

Soru;

Herkes diyor ki, dünya tarihinde şimdiye kadar olduğu üzere, bu hastalık da tepe yapacak, sonra sürü bağışıklığı kazanacağız, aşı bulunacak ve zatürre gibi bir hastalığa dönüşecek.

Ya tersi olursa bu sefer? Hastalık envai çeşit mutasyon geçirirse, bu mutasyonlarla sadece seri şekilde aşı üretebilen ve halkını aşılayabilen ülkeler mücadele edebilirse, hatta bir süre sonra salgın ve mutasyon hızından dolayı ülkeler aşılarını diğer ülkelerle paylaşmazsa?

Ya da tedavi edilemeyen bir mutasyon varyantı ortaya çıkarsa, süper hızlı, tedavisiz, ölümcül?

Hiç buna kafa yoran var mıdır acaba? O kadar komplo teorisi dillendirilip de buna el atılamaması ilginç geliyor bana.

Bir film vardı nükleer savaş sonrası yine kıyamet senaryolu, gerçekçi bir filmdi, yani fantastik değildi en azından. Nükleer bir savaş olmuş, nüfusun büyük çoğunluğu ölmüş, kalanı da ya ilk darbede ya da sonradan serpintiden aldığı yoğun radyasyon nedeniyle sırayla kanser olup ölüyordu. Hatta devlet ötenazi ilacı geliştirmiş, isteyenler sırayla yaptırıyordu. Tam emin değilim ama, yine nükleer enerjiyle çalışan denizaltı mürettebatı vardı, bu saldırıdan deniz altında olduğu için en az etkilenenler, dünyadaki belirli merkezleri geziyorlardı. ABD' nin nüfusu 65 bine mi ne düşüyordu. İlginç bir psikolojisi vardı.

Ne ilginç değil mi, bütün dünya ülkeleri ulaşımı kayıtsız şartsız durdursa, durdurabilse, Güney Afrika varyantı Güney Afrika'da, Brezilya varyantı Brezilya'da kalacak, tıpkı 14 YY'daki veba salgını gibi, Çin ve ortaasyadan Avrupa'ya ticaret gemileriyle o dönem bile gelebilmiş ama, Amerika kıtasına gidememiş çünkü 100 yıl sonra keşfediliyor. Muhtemelen sonraki veba atakları orada da görülmüştür. Ama ilk patladığında Amerika kıtasına ulaşmıyor çünkü bağlantı yok. Mesela Kuzey Afrika'da var ama, Güney Afrika'da da yok. Osmanlı da 100 yıl uğraşmış, hatta bu nedenle kamu sağlığının temelleri o dönem atılmış, çöplerin tahliyesi, mezarlık tahsisleri, temizlik mevzuları v.s.

10 ncu adam lazım, en kötü için. Neler yapılabilir, öncelikleri, protokolleri, gıda, ilaç, devlet düzeni, ulaşım, ekonomi. Fikrim geldi; ne kadar komplo teorisi meraklısı varsa bu işe memur edeceksin, hiç olmazsa bir işe yararlar, olur olmaz, ya olursa? Doğa bu oyunu binlerce yıldır oynuyor, meteor, yanardağ, küresel ısınma sonucu tufan, veba. Sırada da bu olabilir, fazla kendine güven insanlığın sonu olabilir mi? En kötü ihtimalle sürü bağışıklığıymış, bir şekilde geçecekmiş, ya öyle değilse?

6. Ons altın, bariyer üçgen çiziyor gibi, YTD

Çizmiyorsa, zigzag B flat demektir, çok daha sert düşer. Bakalım..

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    ...............

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ons altın, bariyer üçgen çiziyor gibi, YTD

Çizmiyorsa, zigzag B flat demektir, çok daha sert düşer. Bakalım..

Altın topiginde bir arkadaş fiziki altın talebini baskilamak için açılan çok büyük short pozisyonlardan bahsetmiş , altın olumlu senaryoları aşağı doğru kıra kıra yok ediyor , olumsuzlar 1566 bekliyor olumlu bir iki kişi gördüm 1802 de tutunursa çıkar yoksa durumu vahim diyenler vardı ama esasında temel anlamda bu mutasyon belasinda yukarı olmalıydı gümüş yüzde 1 bugün artıda altın şu an .0.75 ekside ben de 1866 dan terste kaldım canım sıkılmaya başladı

Sayfa 692/996 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •