Sayfa 928/1004 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,417 - 7,424 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Garanı tavşan atlet gibi kullanıyorlar. Piyasa düşmeye başladığı zaman gizli bir el sürekli garan alıyor bu ara

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    garan lokomotif. bunun daha ilerisi gerisi yok.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dün bankaları aldılar diğerleri resmen seyretti
    Bugünde beklediğim gibi bankalarda yatay hafif eksi hatta sanayiye yükleniyorlar..
    Yabancı mabancı değil bu..
    Yabancı girdi mi bankasını da alır sanayisini de hava yolunuda..

sindoma da yazmış..
    Özellikle 2018 rahip krizinde satan yabancının payını alan bademspor şimdi elindeki kağıtlardafiyat yükselterek kar yazma peşinde..
    Ya uygun yerlerden millete devlet gücü ile okutacaklar..
    Ya bu kağıt üzerinde piyasa değerini gösterip yeni kredi peşinde koşacak lar..
    evet bugün biraz bankalarla piyasayı yormak isteyebilirler ama dönüp dolaşıp geleceği yer kürkcü tükanı
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3. Günlük grafik geçtiğimiz sene hemen hemen aynı tarihler
    macd tetik çizgisinin altında olduğu sürece ortalamaya genellikle
    dokunmuş,en yükseği geçemedikce alçalan tepeler ve sonuç
    tarih tekerrürden ibaret olacak mı.

[IMG][/IMG]
    Yatırım tavsiyesi değildir...

4. 1650 değerse Viop30, tek hamle kırması lazım gibi görüyorum ben, yoksa ikili tepe ve hop aşağı gibi sanki, farklı gören var mı?

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

SPOT

6. evet basladı sıkıstırma ....makas 400ken 900e cıkardı....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

öyle namussuzlarki.. bankaları tutup piyasaya yol veriyorlar. buda kafalarda kılçık olsun diye tabii. ama adres belli bunu rahatlıkla söyleyebilirim. kıvırtsınlar bakalım

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    öyle namussuzlarki.. bankaları tutup piyasaya yol veriyorlar. buda kafalarda kılçık olsun diye tabii. ama adres belli bunu rahatlıkla söyleyebilirim. kıvırtsınlar bakalım
    Hocam senin anket ne oldu

Sayfa 928/1004 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •