Sayfa 933/1004 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    evet bugün biraz bankalarla piyasayı yormak isteyebilirler ama dönüp dolaşıp geleceği yer kürkcü tükanı

damat azliyle beraber giren para bankalara yüklenmişti, bankalar önden gitti, önden bitti, 11-ocak'tan beri satış yedi, kasım'dan beri aldığı %40 primin yarısını geri verdi, endeks primin üçte birini geri verdi, 20 gündür endeksi aşağı forse eden bankalar dün endeksi yukarı yönde forse edince, doğal olarak düzeltme tamam mı, yola devam mı ? sorusu akıllara düştü ..

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Zor diye bişi yok artık bu piyasalarda..
    TCELL TVF de..isteseler 30 tl ye kadar soluksuz 10 15 günde götürebilirler..
    20'ye goturse bana yeter....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3. Bofa bankalara inanmış gibi;

Ykb 7.2 Milyon
    Akbank 6 Milyon
    Garan 7 Milyon

Satmış şu ana kadar...

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    İkinci parti satışları 1700 e kadar İKG cinsinden yazdım, bilgisayarı kapatıyorum.
    Şu anda 12/31. Bol kazançlar.
    Sayın JAS,
    Ters aldığınız pozlar için kurumunuz herhangi bir teminat blokajı yapıyor mu? Teorik olarak olmaması gerektiğini biliyorum ama benim kurum sanki %20-%25 gibi bir teminatı bloke ediyor.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Evet o teyit aldı gibi de , krdmd yi bekliyor argoritmik oyun fazla gördüğün gibi.

KRDMD hedefi biraz uçuk geldi bana, 7.80' i görür mü görmez mi pek emin değilim...

Kağıt bugünlük çok güçlü duruyor, endeks/yurtdışı özelinde ekstra bir kırılganlık olmazsa o da bir miktar gidecek gibi duruyor...

İzleyelim bakalım...

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bofa bankalara inanmış gibi;

Ykb 7.2 Milyon
    Akbank 6 Milyon
    Garan 7 Milyon

Satmış şu ana kadar...
    YKB bilançosunu beğendim. Banka belirsiz ortamda az olsun benim olsun demiş aktifi pasifi küçültmüş bekleme moduna girmiş, deli gibi kredi vermekten ve yüksek faizle mevduat toplamaktan daha iyi. Daha normal ortamda overperform etmesini bekliyorum.

Bilanço beğenmedik sattık diyorlarsa ben de beğendim aldım diyeceğim ama para kalmadı tabi

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

damat azliyle beraber giren para bankalara yüklenmişti, bankalar önden gitti, önden bitti, 11-ocak'tan beri satış yedi, kasım'dan beri aldığı %40 primin yarısını geri verdi, endeks primin üçte birini geri verdi, 20 gündür endeksi aşağı forse eden bankalar dün endeksi yukarı yönde forse edince, doğal olarak düzeltme tamam mı, yola devam mı ? sorusu akıllara düştü ..
    herkes farklı düşünüyor. en doğrusu insanın kendi aklını kullanması. ben net olarak nihai olarak düşüncemi yazdım. oraya gidermiş buraya gelirmiş olacak o kadar. sonuçta borsa yapıcısı başta olmak üzere herkes birbirine çalım atmaya çalışıyor.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    YKB bilançosunu beğendim. Banka belirsiz ortamda az olsun benim olsun demiş aktifi pasifi küçültmüş bekleme moduna girmiş, deli gibi kredi vermekten ve yüksek faizle mevduat toplamaktan daha iyi. Daha normal ortamda overperform etmesini bekliyorum.

Bilanço beğenmedik sattık diyorlarsa ben de beğendim aldım diyeceğim ama para kalmadı tabi
    Banka bilançolarını iyi analiz etmek lazım...
    Garan beklenenden fazla karşılık ayırdığında kötü görünüyor tam tersi Akbank için geçerli...

Ykb geçtiğimiz yıllarda çok daha problematik bilançolara ve 2. derece riske sahipti...
    Şu an bence de gayet iyi ve bankalar arasında Garan ve Ykb daha şanslı gibi herhangi bir atak durumunda...

Garan 12.50 ve Akbank 10 liraydı Ocak zirvesinde , şimdi 10.20 ve 6.70 durumu var..
    Bu farkta açıkçası biraz dramatik...

Sayfa 933/1004 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •