sindoma nın da dediği gibi bademgil işi 2016 da sasa ile başladı..
sasa yı erdem aldığı zaman 216m sermayesi vardı
sabancı 1.18 den hollanda merkezli bi fona satacak idi 1.18 tl hisse başı..
erdem araya girdi 2015 yılında 1 dolar (2.55tl) hisse başı para ödeyip aldılar..
Bir zamanlar 230Milyon tl PD inden işlem gören sasa şimdi 22 23 milyar tl lerde..
Yani 100 kat! artmış durumda..
Yaniii günlük mesela yüzde 5 yaptığı zaman sabancı nın elinde olduğu zaman ki PD nin 5 katını yapıyor..
Bu inanılmaz bir balondur..
Hala burada piyasa kaldırmaz , işte şuradan döner , direnç destek , işte şu bu deniyor..
Sizce bir piyasa kalmış durumda mı?
3 milyar tl hasılatı olan sasa 3 milyar dolar da..80 90 milyar hasılatı olan tuprs da 3.5 milyar dolarda..
altın 409 tl.
ons bir yandan tl bir yandan düşüşü etkiliyor.
Gram ve dolarda bugün istedikleri panik ortamı oluştu kanımca
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çizgilerin anlamsız olduğunu haftalardır aylardır gösteriyorlar piyasada.. ve hızlılar.. sen "sinyal gelicek o zaman işlem açacağım" derken adamlar saatlikte başka günlükte başka bilmem ne de farklı şekilde zamanlamayla şovlarını yapmaya devam ediyorlar, sen almaya başladığında onlar satmaya sen satmaya başladığında onlar almaya başlıyor.. 30 kagıt var istedikleri şekilde kullanıp kendi ajandalarına uygun biçimde endeksi etkileyebilirler: yalnız burada herhangi bir sihir yok, zaten endeks demek ortalama demek adamlar sadece matematikle parayı birleştirip o ortalamanın istedikleri yönde gitmesini sağlıyorlar..
burada daha önce quant'lardan bahsetmişik.. büyük kurumsalların arka ofislerinde (back office) bu karakterlerin geliştirdikleri oyun pplanları uygulanıyor, yüksek hızda ve sineğin yağını çıkartırcasına.. sen bir hisseden güzel tulum çıkarmaya odaklanmışken adam seni likidite kaynağı olarak kullanıp başka yerden parsayı topluyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Aga 2li dip yaptı, aga 3lü tepe yaptı, aga flama yaptı bozdu, aga Bi işler çeviyor ama hala hangi formasyon ile yürüyeceğine karar veremedi sanırım.....
Günü 250 eksi ile bitirdik, aga soktu bana güzel, stop olayını hiç beceremiyorum ya, nereden stop olsam aga oradan dönüyor hep.....
İyi takip ediyor valla...
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Eskiden bi ralli olacaksa önce bankalar giderdi. Yıldız pazarda 4 ile 7 fk arası birsürü kağıt var ,ama millet 50 100 fklı hatta kol gibi zararda kağıtları bedavaymışçasına alıyor. Yaw 50000 bin hasılat yapan kağıt 300 milyon pd ile işlem görüyor. Babamın dükkanın haftalık cirosu,babama söyleyim de dükkanı halka arz edelim emenike, 10 tavan garanti)))
Yer İmleri