Başlıkta hepimiz sanırım benzer düşünüyoruz ama kimse zamanlamasini ve zirvesini ve de gideceği yere gidiş yolunu bilmiyor...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başlıkta hepimiz sanırım benzer düşünüyoruz ama kimse zamanlamasini ve zirvesini ve de gideceği yere gidiş yolunu bilmiyor...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın kavala duruşması mı felan var
Belli olmaz yani
Borsaya üniversite öğrencileri dâhi girmiş. Öğrenci adam bursu ile borsada simitçi sanayici boş aylak kim varsa burda bunun sonu nasıl kıyma olur belli değil onlarda işin garibi aynı kağıda giriyor grup olarak
Benim merak ettiğim, bist 30 , bist100 ve bist tüm den ayrılacak, aşırı bir ayrışma içine girecek mi acaba? İlerleyen süreçlerde yani
Çünkü yükselişe baksak, bist30 hisseleri (bazıları,) en fazla bire iki yapmışken, bist tumde, bire bin neredeyse, tabiri caiz ise
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Yilbasindan beri dolar karşısında en çok değer kazanan bizmişiz. Bunuda para politikasının başarısına bağladılar, bir kanalda. Dünyada tek faiz artıran ülke biziz galiba![]()
Herşeyimiz ters, palamiz bile...
Guzel bir tespit ve özet sabi 1 yil olacak neredeyse aciga satis yasak tukari giderken devre kesici yok. Kar eden zarar eden hikayesi olan , olmayan vs ayrim yapmaksızın 4 şubata 2020 ye göre guzde yüzden fazla getiri sağlayan 250 ye yakın hisse var. Yerli yatirimci sayısı 1.2 milyondan 2.2 milyon a cikmis neredeyse yüzde yüz artış var. Simdi bu yeni gelenler belki yine yan kagitkara gireceklerdi ama açığa satis yasağı olmasaydı bu fiyatlamalar olmayacağı için maliyetleri 10x degil max 3x olacaktı. Bakalim filmin sonu nasıl bitecek. SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
dolarizasyona karşı yabancı girişindeki yetersizliğe rağmen dolar tl nin düşmesinin arkasındaki neden devlet sırrı gibi bişey..ekonomistlerin çoğu bunun arkasında bişey olmalı diyor ama ne ?
Gümüşler duruyor mu? Reddit tayfasından intikam aldı büyük para, gel kaldır dedi gümüşü...kaldıraçları düşürdüler, gamestop un intikamını aldılar. bu arada olan altına oldu, çıkarken iştirak edemeyen altın, düşerken gayet güzel düştü. bence onsta 1800 usd altı tehlike bölgesi.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri