Sayfa 958/1004 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,657 - 7,664 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Abi ben reddit de takılıyorum. Gamestop işi bitmedi. Kimse satmıyor, o iş patlar ben diyeyim

9 şubat ta short coverage raporu var. Hadi bakalım görelim kapatmış mi kapanamamış mı Melvin. Kapanamadı ise 10 bin dolar verir hisse başına.

Şeytan diyor bi 10 bin dolar atsam mı gamestop diye dünya yanarken saçımı tarardım

.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Gümüşler duruyor mu? Reddit tayfasından intikam aldı büyük para, gel kaldır dedi gümüşü...kaldıraçları düşürdüler, gamestop un intikamını aldılar. bu arada olan altına oldu, çıkarken iştirak edemeyen altın, düşerken gayet güzel düştü. bence onsta 1800 usd altı tehlike bölgesi.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. ABD Başkanı Joe Biden, Trump dönemine atıf yaparak, "Rusya'nın agresif eylemleri karşısında ABD'nin boyun eğdiği günlerin sona erdiğini" söyledi. -AA

Kaynak : Anadolu Ajansı

ABD Başkanı Biden, Almanya'dan asker çekme sürecini askıya aldığını söyledi. -AA

ABD Başkanı Biden, ülkesinin Yemen'deki savaşta Suudi Arabistan'a verdiği askeri desteği sona erdirdiğini açıkladı. -AA

3. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Rus mevkidaşı Lavrov ile telefonda görüştü

WASHINGTON (AA) - ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov ile telefon görüşmesinde, Rusya'nın 2020 ABD seçimlerine müdahale girişimleri, Ukrayna ve Gürcistan'a yönelik saldırganlığı, muhalif Rus lider Aleksei Navanıy'nin zehirlenmesi ve ABD kurumlarına yönelik SolarWinds siber saldırılarını gündeme getirdiği bildirildi.

Dışişleri Sözcüsü Ned Price, yaptığı yazılı açıklamada, Blinken'ın bugün mevkidaşı Lavrov ile telefonda görüştüğünü kaydetti.

Price, iki bakanın, Yeni Stratejik Silahları Azaltma Anlaşmasını (New START) anlaşmasını uzatmayı ele alırken, Blinken'ın "Rusya'nın nükleer silahları ve Çin'in büyüyen nükleer tehdidine yönelik yeni bir nükleer silahları kontrol anlaşması yapılmasının gerektiğini" ifade ettiğini belirtti.

Blinken'ın aynı zamanda Rusya'da tutuklu bulunan Paul Whelan ve Trevor Reed dahil ABD vatandaşlarının serbest bırakılması çağrısını yinelediğini belirten Price, "Bakan birçok konunun yanı sıra, Rusya'nın 2020 ABD seçimlerine müdahalesini, Ukrayna ve Gürcistan'daki askeri saldırganlığını, Aleksey Navalnıy'ın zehirlenmesi ve SolarWinds vakasını gündeme getirdi." ifadelerini kullandı.

4. Yıllık BİST30/BIST100 paritesi...dönüşün yakın olduğunu düşünmekteyim..

Durumun 2000 yükselişi ve 2001 krizi ile benzeştirilmesi için zamanın henüz erken gibi geliyor bana...Bist30 da 1-2 hisse dışında hepsi hala durgun..bankacılık endexi sürünüyor....endexin bolar bazlı fiyatları diplerde gezerken Bist30'un şu anki mevcut hali ile çöküş beklemek bana göre epey erken gibi geliyor.....Bizim ürkmemize neden olan aşırı primlenmiş yan tahtalar ve düzeltmesiz çıkıştır...olası derin bir düşüş tahminim 2023....

yine yeşillendi niğde bağları.. muhakkak karşı dağdaki dal a kuş konmuştur
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

ayık kafa ile şöyle bir bakıyorumda, ayık derken oyun içinde insan sarhoş gibi oluyor.. dünkü onca sert alımların ardından bugün birazını vermeleri normalmiş. sabah gel gel yaparak kucak yaptılar ama elimizden gelse bizde yaparız. onun için eline sağlık palacığım biz hakkettik diyelim yarın yenisine bakalım. ben dersimi bitirdim. şimdi sınav saatini bekliyorum
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Bunu ciddi ciddi ben de düşünüyorum. Spotta kazandığım para viopun en az 5 katı. Abartmıyorum . Gene de bagımlılık yapıyor bu meret. Hisseyi alıp kahvaltıma geçiyorum mis gibi. Ama viop öyle mi? Kaldıraçsız bile alsan diken üstündesin. Gürültü inanılmaz boyutlarda.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twitterde endeks short açarak düşerken de para kazanıyoruz, hissedeki zararı endex short ile tolere ediyoruz dediler bulaştık bu belaya hissedeki karımızı da aldı götürdü

8. sesli güldüm inanın, çok yaşayın e mi!
     Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    valla ben max 3 kontrat açıyorum , o da rüzgarı yakalarsam, onun harici 1 kontrat al-sat. o bile kar etti mi ediyor, zarar etti mi güzel sokuyor, fazlasına gerenk yok, benim etim ne budum ne zaten küçücük bir KY'y,m ben senelerdir büyüyemeyen..... ama inadına küçülen
    MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 958/1004 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •