Valla ben beş yıl içinde 11 000 dolar bekliyorum ,onsta hedefim bu baya da konsevatif.Gümüş tahminimi yazmıyayım,rasyo beklentim 30 ona göre şeedin .
Valla ben beş yıl içinde 11 000 dolar bekliyorum ,onsta hedefim bu baya da konsevatif.Gümüş tahminimi yazmıyayım,rasyo beklentim 30 ona göre şeedin .
Ana mantık zaten, ABD'nin batmayacağı bir şekilde çözüm bulacağı ve bulduğu çözümü bütün dünyaya dayatacağı yönünde, batarsa zaten oyun kapanıyor, hala oyun devam ettiğine göre herkes oyununu oynuyor. Gözaltı pazarında 3 gün sonra tahta kapanacak, hala tavan tavan giden hisse gibi. Farkı, burada pazar komple mafyanın, tahta kapatacak/kapattıracak alternatif yok yani.
O silah gücü, o nükleer güç, o denizler hakimiyeti, o üretim gücü, o enerji yatakları onda olduğu sürece, ve küresel finans sisteminin admin yetkisi onlarda olduğu sürece Polat Alemdar ne yapsın? Çok sıkışırsa erenler, Ctrl+Alt+Del yaparlar, zaten ben kurdum bu sistemi dünya ekonomisi için, şimdi de değiştiriyorum der, ne diyecen, mahkemeye mi verecen..
Zaten ben de o resetde ne olur onun üstüne gelecek planı yapıyorum sn achille ,tüm yollar da ondan altına gümüşe çıkıyor.
Para arzı yuzunden 11olursa...
ohoo...
sokaklar panayır olur..
evlilik yüzüğü gaspından dolayı
parmağa sütur atmaktan dikiş makinasına dönerim.. :he
olmaz kanısındayım..
bazı şeylerin fiyatı direk sosyal olaylara sebep olur..
mesela deneme..
5 yıla 15% faiz asgari ücret 5736TL
dolar 14,3TL
31.1 gram.. 11000 /31,1 = 353usd * 14.3 = 5047TL..
asgari ücret = 1 gram. hırsızlık 1-3 yil arası..
1 evlilik yuzüğü 10gram.. karı koca paket 20 gram.. 20AY..
adam çaldığı yüzük kadar hapis yatmıyor..![]()
baklava çalsaydı 9 yıl yatarlardı ama.![]()
Yer İmleri