Herşeyden önce tahta dediğimiz yer hissenin alım ve satımın yapıldığı sağlı sollu kademe dediğimiz fyiat hareketlerinin olduğu yerdir. Burada hisselerin çoğunluğu elinde tutan ya da paranın daha doğrusu akıllı parası olan adama da tahtacı diyoruz. İlk ve en önemli kural tahtacıyla şaka olmaz. Çünkü ; unutmayın ama o sizin burada bulunma sebebiniz. yani o bizi buraya onun parasını almaya gelenler olarak görmektedir. Bizim aslında onun parası peşinde olmadığımızı ona kibar bir dille anlatmamız gerekecek. Saçmalama selim abi gece üstün açık kalmış diyebilirsiniz. demeyin.
Bakınız bahsettim tahtacı bizi onun parası almaya gelmiş küçük balıklar olarak görmektedir. Aslında öyle olmasa da sonuçta tahtadan çıkacak parada onun tahtada yapacağı hareketlerden olacağı için teknik olarak biz onun parasını almıyoruz. Onun tahtada istediği gibi davranmasını istiyor ve yapacağı fiyat dalgalanmalarında nemalanacağımızı söylemeye çalışıyorum. yani teknik olarak biz tahtacının değil piyasada kan kokusu alan traderlerın parasını alacağız. Şöyle ki. Tahtaya geldiğimizde ona kendimizi tanıtacağız.
Nasıl bir dükkana girdiğinizde "selamınaleyküm abi hayırlı işler diyorsunuz " aynen öyle
tahtaya usulca yaklaşacaşağız veee
buraya dikkat
1 lot
1 lot
34 lot (il palaka kodu)
1 lot
1 lot
Daha sona
usul usul
her 5 dakika aralıklarında
10 lot
20 lot mal alırsanız bi sıkıntı olmaz.
Bu şekilde biz tahtacıya hem selam vermiş oluyoruz hemde kendimizi tanıtmış oluyoruz.
Ha birde tahtadan öyle öküz gibi mal almıyoruz . tabirimi hoşgörün ama sevgili ky kardeşler izlenimlerim o yönde
cart diye adamın tahtasından mal aldığınızda adam sizin ne ayak olduğunuzu anlamak için tahtayı fırtınalı denizde sallanan kayık gibi bir aşağı bi yukarı sallar, sizinde mideniz bulanır. Hemen stop olur kaçarsınız. Noooldu para kaybettim. Mna koduğumun tahtasında şebek beni çarptı.
çarpar tabi ..
neymiş efendim Tahtacıyla şaka olmaaaaaz
Bu işin garanti yöntemi yok . yok olmasına rağmen usul erkan böyle der.
Unutmayın Hayatta hiç bi şeyin garantisi yok. Ama GRNYO var.
garantinin yatırım şirketi.
Son düzenleme : selimtogrul; 05-02-2021 saat: 11:02.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Günaydın arkadaşlar sohbet erken başlamış kolay gelsin.
İzcan zaten buraya hep uğruyor zaten selim.
Abi ben uğramasın demedim ki boş sandalye var gel buyur otur sana bide çay dökeyim. Arada tükkana bakıver dedim
ya bişey dicem abi. darılma ama sen evde yengeme laf söz dinletemiyon galiba, geliyon burda bize, bizim gibi gariplere atar gider yapıyon. Yani teknik olarak yapabilme özgürlüğün var. Yok değil.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Kimsenin zararına bişi demedik şükür çok kazandik dedik yani şükür ettik başta 51 yaşında hala bir şeyler öğrenmek için uğraşıyorsam ve başarılı oluyorsam kusura bakmayın 500 liradan jant alan adamla empati kuramayacagim
Evet benim grafiklerim farklı yorumlarım farklı ve burda yazdığınız kagitlarinlarin hiç birini almam sadece grafiklerinize bakıp nasıl yorumluyorsunuz ve ben nasıl yorumluyorum örnek hisselerle gosteriyorum mesela data uzun çubuk dedim kimse neden demedi %4 yaptı koç yeşil kapattı deva yarısını sattım dedim neden diyen olmadı
Atlasta da çok güzel yükselen ucgen ve büyük resimde çanak var galip ağa ne derse hamama giren terler zaten az aldık o yüzden
Zaten piyasa dediğimiz şey de bu değil mi sevgili nilkiz. Herkesin baktığı farklı bir açı olmaz ise fiat sabit kalır. Önemli olan hareketin sürekliliği. İşte tamda bu piyasa nedir? sorusunun cevabı. Eğer siz bunu açıklamaz iseniz biz nerden bilelim. haksız mıyım ? Yani mesela davranış şeklinin amacı ne?
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri