Sayfa 966/1004 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,721 - 7,728 arası.

Konu: Viop - XXX

yıllardır bu teorik fiyat konusunda anlamsız ifadeler duyuyoruz..ama dünya aynı şekilde dönmeye devam ediyor zira öyle dönmesi gerekiyor.. neticede teorik fiyatta olması gerekmiyor.. ben alıcıysam mesela teorikte olmasını istemem daha düşük olmasını isterim.. satıcı ise teorikte olmasını ister.. nerde anlaşırlarsa orada işlem geçer.. vadeli gelecekteki bir andaki fiyatı hedefliyor. geçen sene eksi makası geçtim resmen eksi fiyatta (negatif) petrol vadelisi bile gördük..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Hâlâ gidiyiehhaa,
    Piyasada ayı kalmadi yaww

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    RTE demişti arkadaşlar dinlemiyor diye
    Dolarda hedefleri kacsa oraya gelsede rahatlasak. 2 gune bir faiz indirmeyecegiz gerekirse artıracağız. Anladık patron sensin Naci bey.

4. Faizi Yukarda tutup doları aşağı çakabildikleri kadar çakacaklar , çünkü 5-6 ay önce kontrollü devülasyon olduğu için , buda kontrollü dolar toplama operasyonu.

5. Bugün de 3 şirkete bedelli onayı geldmi..
    Bucim
    İhlas
    akfgy (bu tahsisli)

Faizleri yüksek tutup küçük şirketlere parayı borsadan KY yi çarparak kazanın ve yeni gelenlere bedelliyi çakın denmiş belli..
    Ve ilginç olan da dibine göre 5-6 kat gitmiş kağıtta yüzde 100 bedelli geliyor..Yüzde 2-3 zor düşüyor..

1660 in falan bugün yada pazartesi gelmesi lazım..

6.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Dolarda hedefleri kacsa oraya gelsede rahatlasak. 2 gune bir faiz indirmeyecegiz gerekirse artıracağız. Anladık patron sensin Naci bey.
    Bilen arkadaşlar mevcuttur burada kapanan topikte 8.55 müdahale beklerim dediğimde graflamıştım 6.80 beklentim olarak , yalnız bu kadar dik durma isteğinden sonra bunu 6.50 indirdim Merkezin dolar toplaması için.

Doların geldiği seviyeye göre endeks tarihi zirvesinde.

1705 - 2.30 $
    1650 - 2.29 $

Yani yurt dışı gibi ikili tepe oluşmuş durumda.

Bol kazançlar...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

8. Herkese hayırlı sabahlar olsun 164x-165x sağlam direnç çalışıyor. Bugün de pozisyonluk bir durum yok. Gün içi savaşanlara kolaylıklar dilerim. 165x üstünde kalıcı olursa belki alım yapılabilir. Portföyü azar azar dolarlıYORUM. faizi yıl sonuna kadar böyle tutturmaz inşaat sektörü otomotiv sektörü ve borçluluğu yüksek lobiler bastıracaktır kredilerini tekrardan düzenlerken bu oranlar çok maliyet arttırır.

Kişisel fikrimi belirtmeden geçemeyeceğim; ülke şahlanınca sermaye sahipleri ve hükümete yakın iş insanları kazanırken ülkenin borcunu 83 milyon eşit ödüyor. Bu düzene karşı gözler açılmadığı sürece bir adım gitmez bu ülke. Benim tuzum kuru birikimim var borcum yok ama sokaktaki adama markette süresi geçmiş ezik büzük muzu nasıl çocuğuma yediririm diyen anneye. İndirimde 3 kuruş ucuza yağ alıcam diye ezilen 80 yaşındaki teyzeye amcaya üzülüyorum. Üzerime düşeni yapıyorum ama benim de gücüm yok bunca insanın hayatına dokunmaya.

Bunu siyasi algılayıp cevap vermeyin sadece içimden geçenleri paylaşmak istedim.

Herkese bol kazançlı günler dilerim.

Sayfa 966/1004 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •