Sayfa 177/1002 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Tsk üstad,

focabeyi ne kar zarara gelmiş pistondan ne yapsam diye düşünüyor,

makattan, kolonyadan bahsettim ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim diyor 😀😀

üstad focabeyi hiç değişmemiş hala fevri ve basina buyruk hareket ediyor 😀😀
    Odabasi bekar bickin
    Siz evli cocuksuz arada bir kendi karar verir
    Ben evli cocuklu kararlari hanim verir
    Yani zamanla o da evrimlesir 😀

2. Günaydın,

Tcd + kaç

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    üstadım tahminde bulundum, ya tutarsa

Not: bence tutacak
    Tutmadi fuatim
    1.01

temel tır şoförüdür , uluslararası nakliye işi ile uğraşmaktadır. günlerden birgün malı yüklemiş rusyadan sınır kapısından içeri girmiş karadenizin virajlı sahil yollarından ağır ağır gelmektedir. aniden radyo müzik yayınını kesip bir anons geçmiş :

- dikkat dikkat , son alınan bilgiye göre rize yakınlarına bir ufo düşmüştür. içindeki uzaylı kazadan sağ kurtulmuş etrafta dolaşmaktadır. mahlukun elleri yere yakın bacakları kısadır ve yavaş konuşulduğunda anlayabilmektedir !

temel heyecanlanmış ve yola devam etmiş , bir viraj dönmüş diğer virajı dönerken kamyonun farları bir an bir yaratığın üstünden geçmiş. heyecanla kamyonu kenara çekip yaratığa doğru koşmaya başlamış. yaklaştıkça anonstaki detayları farketmiş , bacaklar kısa , kollar yere yakın acaip bir mahluk! yanına yaklaşmış ortalık karanlık , yavaşça konuşarak şöyle demiş ;

- mer - ha - ba , pen - te- mel , şe-hir-ler a-ra-si nak-li-ye ya-pa-yi-rum

mahluk sinirli bir şekilde cevap vermiş,

--pen ta itris , siçayirum !

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    temel tır şoförüdür , uluslararası nakliye işi ile uğraşmaktadır. günlerden birgün malı yüklemiş rusyadan sınır kapısından içeri girmiş karadenizin virajlı sahil yollarından ağır ağır gelmektedir. aniden radyo müzik yayınını kesip bir anons geçmiş :

- dikkat dikkat , son alınan bilgiye göre rize yakınlarına bir ufo düşmüştür. içindeki uzaylı kazadan sağ kurtulmuş etrafta dolaşmaktadır. mahlukun elleri yere yakın bacakları kısadır ve yavaş konuşulduğunda anlayabilmektedir !

temel heyecanlanmış ve yola devam etmiş , bir viraj dönmüş diğer virajı dönerken kamyonun farları bir an bir yaratığın üstünden geçmiş. heyecanla kamyonu kenara çekip yaratığa doğru koşmaya başlamış. yaklaştıkça anonstaki detayları farketmiş , bacaklar kısa , kollar yere yakın acaip bir mahluk! yanına yaklaşmış ortalık karanlık , yavaşça konuşarak şöyle demiş ;

- mer - ha - ba , pen - te- mel , şe-hir-ler a-ra-si nak-li-ye ya-pa-yi-rum

mahluk sinirli bir şekilde cevap vermiş,

--pen ta itris , siçayirum !
    😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Fuatim korona var
    Bol kolonya surek

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fuatim korona var
    Bol kolonya surek
    Öyle mi diyorsun üstad, o zaman biraz daha kolonya alıyorum 😀😀

8. inveo’yu gördünüz mü sabah tabandı şu an +5

Fuat mercek merkez neşter bana beş değil on ver 😀😀