Sayfa 1067/1078 İlkİlk ... 6756796710171057106510661067106810691077 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 8,529 - 8,536 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Abi ben uğramasın demedim ki boş sandalye var gel buyur otur sana bide çay dökeyim. Arada tükkana bakıver dedim

ya bişey dicem abi. darılma ama sen evde yengeme laf söz dinletemiyon galiba, geliyon burda bize, bizim gibi gariplere atar gider yapıyon. Yani teknik olarak yapabilme özgürlüğün var. Yok değil.
    Aaaa tam tersi benim hanım uysaldır hiç bir şeye karışmaz selim atar yapmam fabrikada ki konumdan kalma alışkanlık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Değişiklik yapalım ben sıkıldım brüt varmış şeker bi iş yapalım SEKFK olur mu ?
    yeminle utandım. içerde grup varmış ya . Tahta tavana gidiyor. Alan satan var ise bravo
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    hayırlı günler
    hayırlı Cumalar
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

4.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Kimsenin zararına bişi demedik şükür çok kazandik dedik yani şükür ettik başta 51 yaşında hala bir şeyler öğrenmek için uğraşıyorsam ve başarılı oluyorsam kusura bakmayın 500 liradan jant alan adamla empati kuramayacagim

Evet benim grafiklerim farklı yorumlarım farklı ve burda yazdığınız kagitlarinlarin hiç birini almam sadece grafiklerinize bakıp nasıl yorumluyorsunuz ve ben nasıl yorumluyorum örnek hisselerle gosteriyorum mesela data uzun çubuk dedim kimse neden demedi %4 yaptı koç yeşil kapattı deva yarısını sattım dedim neden diyen olmadı
    Yapılan yorumlar bazen yanlış anlaşılıyor kimsenin kimseye dediği bir şey de yok aslında ama yanlış anlama olabiliyor.
    sn.nilkiz burada bilgi paylaşıyoruz her zaman buyur gel yaz çiz sıkıntı yok.
    İzcan kardeşimizin sana dediği bişeyde yok genele söylenmiş bir söz,hani kar yaptığımızı söylersek kar edemeyen üzülebilir içerleyebilir babında idi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Aaaa tam tersi benim hanım uysaldır hiç bir şeye karışmaz selim atar yapmam fabrikada ki konumdan kalma alışkanlık.
    Abi, Mahsuru yoksa eğer, Fabrikada "Ustabaşı" mıydın...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Kimsenin zararına bişi demedik şükür çok kazandik dedik yani şükür ettik başta 51 yaşında hala bir şeyler öğrenmek için uğraşıyorsam ve başarılı oluyorsam kusura bakmayın 500 liradan jant alan adamla empati kuramayacagim

Evet benim grafiklerim farklı yorumlarım farklı ve burda yazdığınız kagitlarinlarin hiç birini almam sadece grafiklerinize bakıp nasıl yorumluyorsunuz ve ben nasıl yorumluyorum örnek hisselerle gosteriyorum mesela data uzun çubuk dedim kimse neden demedi %4 yaptı koç yeşil kapattı deva yarısını sattım dedim neden diyen olmadı
    Anladım, Siz güzel insansınız...Sadece başka bir şeye tepki yapmıştım, O da önemli bir şey değil...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

7.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    yeminle utandım. içerde grup varmış ya . Tahta tavana gidiyor. Alan satan var ise bravo

İstek üzerine bu şekilde çizmişim bunu bizi bozar böyle tahtalar selim.

Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku

Sn nilkiz, yaptığınız işlemleri yazmanızda, grafiklerle desteklediğiniz sürece kimse bir şey demez...

Fakat ortada bir grafik, analiz falan olmayınca ve sadece atılan son mesaj okununca akıllarda yanlış çağrışımlar yapabilir... Hava atıyormuş izlenimi doğabiliyor...

Benim de yaşım 52 ve hâlen öğrenmek için çabalıyorum...

Fakat grafiksiz hiç analiz yapmam. Yaptığım şeylerin amacını ve nedenini anlatmaya elimden geldiğince çalışırım...

Burada herkesin Teknik ve Temel analiz bilgisi olmayabiliyor. O nedenle çanak/kulp falan diyoruz ama bunun ne olduğunu bilmeyen birisinin sadece kafası karışıyor...

Amaç paylaşım yapıp, faydalı olmaksa detaylı grafiksel açıklamalarla destelemek gerekiyor...

Umarım doğru ifâde edebilmişimdir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 1067/1078 İlkİlk ... 6756796710171057106510661067106810691077 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •