Sayfa 313/932 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sayın obblomovv;

İşin özeti, anlaştığımız konularda anlaşamıyoruz Sağlık olsun

Güzel dostum, gayet de anlaşıyoruz. Anlaşırız.
    Mesele IHEVA' ya kilitlendi gibi oldu.
    Ama özü IHEVA değil.

Özetleyeyim:
    Sisteminiz gayet de iyi çalışıyor.
    USD bazında yine IHEVA' da da para kazandırdı. (Grafik aşağıda)

Ama TL bazında değil...

"
    Sisteminizde;
    TL bazlı yatırım araçları için oluşacak USD bazlı pozitif sinyalleri
    bu dönemde değerlendirirken(USDTRY kurundaki olağan dışı durum nedeniyle ) mevcut durumu göz ardı etmemenizi öneririm
    "
    idi konu sadece.
    Adı üzerinde bir öneri.

Grafik zaten gayet güzel özetliyor konuyu.

Her zaman olduğu gibi:
    Sağlık, mutluluk ve bol kazanç dilerim
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Beni hosgorun birseyi merak ediyorum iheva 10 aralikta 1.84 iken 22 aralikta yani 10 gun sonra 2.20 ye gelmis simdi bu arada alip satan tl ilemi yoksa usd ilemi veya her ikisi ilemi kar etmis oluyor. Cok merak ettim?
     Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Güzel dostum, gayet de anlaşıyoruz. Anlaşırız.
    Mesele IHEVA' ya kilitlendi gibi oldu.
    Ama özü IHEVA değil.

Özetleyeyim:
    Sisteminiz gayet de iyi çalışıyor.
    USD bazında yine IHEVA' da da para kazandırdı. (Grafik aşağıda)

Ama TL bazında değil...

"
    Sisteminizde;
    TL bazlı yatırım araçları için oluşacak USD bazlı pozitif sinyalleri
    bu dönemde değerlendirirken(USDTRY kurundaki olağan dışı durum nedeniyle ) mevcut durumu göz ardı etmemenizi öneririm
    "
    idi konu sadece.
    Adı üzerinde bir öneri.

Grafik zaten gayet güzel özetliyor konuyu.

Her zaman olduğu gibi:
    Sağlık, mutluluk ve bol kazanç dilerim
    Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bir konuya açıklama getirmek istiyorum arkadaşlar;

USD bazlı yaptığım taramalarda sıkışma yaşanan sinyalleri yayınlıyorum. Fakat hem takibinin kolay olması hem de USD bazlı alış satış yapmadığımız için tablodaki sinyal değerlerini ve performansları TL bazında ölçüyoruz.

Üzerine basa basa tekrar etmek istiyorum. USD bazlı sinyalleri TL'ye çevirerek yayınlıyorum. Yoksa kaybı ya da kazancı USD bazında ölçmüyorum. Geçer birim TL'dir. Oltaya Takılanların sayılarını arttırmak için USD bazlı tarama yapıyorum. Başka bir amacım yok...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Beni hosgorun birseyi merak ediyorum iheva 10 aralikta 1.84 iken 22 aralikta yani 10 gun sonra 2.20 ye gelmis simdi bu arada alip satan tl ilemi yoksa usd ilemi veya her ikisi ilemi kar etmis oluyor. Cok merak ettim?

Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    İyi akşamlar arkadaşlar;

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bir konuya açıklama getirmek istiyorum arkadaşlar;

USD bazlı yaptığım taramalarda sıkışma yaşanan sinyalleri yayınlıyorum. Fakat hem takibinin kolay olması hem de USD bazlı alış satış yapmadığımız için tablodaki sinyal değerlerini ve performansları TL bazında ölçüyoruz.

Üzerine basa basa tekrar etmek istiyorum. USD bazlı sinyalleri TL'ye çevirerek yayınlıyorum. Yoksa kaybı ya da kazancı USD bazında ölçmüyorum. Geçer birim TL'dir. Oltaya Takılanların sayılarını arttırmak için USD bazlı tarama yapıyorum. Başka bir amacım yok...
    Eğer USD bazlı tarama yapmasaydık, sistem yukarıdaki tabloda alınan USD bazlı sinyallerden ve kazançlardan mahrum kalmış olacaktı. Sayın obblomovv'un da belirttiği gibi IHEVA sadece bir örnek olarak düşünülmeli...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Bundan sonra gelen sinyallerin grafiklerini çizerek başlığa katkı sağlayan arkadaşlardan tek ricam sinyal TL bazlı ise TL grafiği, sinyal USD bazlı ise USD grafiği yayınlamalarıdır. Yoksa USD bazlı sinyali TL grafiği üzerinde tartışmak ya da yorumlamak yanlış oluyor diye düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bundan sonra gelen sinyallerin grafiklerini çizerek başlığa katkı sağlayan arkadaşlardan tek ricam sinyal TL bazlı ise TL grafiği, sinyal USD bazlı ise USD grafiği yayınlamalarıdır. Yoksa USD bazlı sinyali TL grafiği üzerinde tartışmak ya da yorumlamak yanlış oluyor diye düşünüyorum.
    Buna kesinlikle katılıyorum Tolga bey, daha dikkatli olmak bize düşen kısmı.
    Emeklerinize sağlık, saygılar...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Buna kesinlikle katılıyorum Tolga bey, daha dikkatli olmak bize düşen kısmı.
    Emeklerinize sağlık, saygılar...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Rica ederim.

Haftalık analizde görüşmek dileğiyle iyi tatiller arkadaşlar...

Sayfa 313/932 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •