Sayfa 986/1004 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Viop - XXX

1. tcell halka arz haberi...

kimin ekmeğine yağ sürmüş kimin malı satılmış görün...

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VOB da hayaller PARİS,gerçekler IRAK

Hayaller buhar olur

3. Bademlere çıkış için kapılar açıldı ardına kadar ...

4.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Alıp satanlara bakınca nefesi kuvvetli birinin çıkması lazım Sindoma, yoksa klasik gün içi denemesiyle tekrar 12.25 lere...
    Sindoma bunu yazarken 12.45 ti tahta...
    Maalesef yine verdiler, artık ezberledik inan...
    Belki milleti düşürüyordur kaçıyor falan diye ama yememek lazım aynı numaraları...

5. hidistan aylardır aşırı şişmiş altın fiyatlarından bidaha bu yüksek fiyatlardan satamam diye altın satıyordu

şimdi de çin piyasaya altın itelemeye başlamış
    fırsat bu fursat, aşı virüs bitince bu fiyatlara alıcı bulunmaz diye onlar da satıyor

yabancılar da aylardır, aşırı şişik fiyatlardan dolar satıyordu
    fırsat bu fursat, aşı virüs bitince bu fiyatlara alıcı bulunmaz diye, bizim yerli satmıyordu
    şimdi yerli hesaplarda çözülme başlamış
    yerli büyük hesaplar da, fırsat bu fursat, aşı virüs bitince bu fiyatlara alıcı bulunmaz diye oblar da sattıyor

2 si de pazarda ki domatese döndü
    satan satana

asla yatırım tavsiyesi olamaz

6. 2-3 hafta öncesinde GARAN 10 TL üstünde iken tüm aracı kurumlar 12-13 TL diye hedef verdiler, sonra şırank kabaca 9 TL oldu, dünde YKBNK için 3,90 - 4,20 arası hedefler gelmişti hayaller işte.. bunlar GELLL GELLL'in en güzel örnekleri..

adamlar her yükselişi satış fırsatı olarak değerlendiriyorlar, haydi hayırlısı bakalım, geçen hafta sert satış geldi, bu hafta tepkiler ile bir bant oluşturuldu, o bant kırıldığına neler olacak hep beraber göreceğiz, benim gördüğüm durum, zaman AYILAR lehine boğalar aleyhine çalışıyor şuan.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    burdan 2. ceton olmaz, zaten kardayız diye denedik hareketi yukarı verdi belki arkasını getirir diye, 1640 altında karın birazını verir olaysızca dağılırız.
    İkinci cetonu attın mı abi yoksa istop mu oldun
    Hamdım Piştim Yandım

8. Ezmeyin yavrum birbirinizi aynı kaptan yediniz bu kadar zaman, aaaa!

Sayfa 986/1004 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •