Sayfa 725/996 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Normal dalgalı bir kura bakarsanız bu şekilde bir düşüşün mümkün olmadığını tekpilerle zigzaglı ilerlediğini görürsünüz.

Geçen cumadan beri tüm piyasa yapıcı büyüklerin nasıl mevduata şundan fazla faiz vermeyin diye arandığını baskılandığı biliyorsak aynı elin tekrar devreye gidip dövizde işlem yapmayın dediğini düşüyorum.

Büyük alıcılar çekilince en ufak tepki görmeden basmak kolay oluyor.

Günlük Toplam USDTRY İşlem Miktarı 1.097.000.000
    Sayın fan oyunu gene altın ve gümüş bozacak,millet altın ve gümüşün ons değeri arttıkça gram altın ve gümüş nominal olarak artacağından o cenaha yüklenecek olay değişmeyecek.

Şu anda gümüş yüzde 3.2 altın yüzde 1.4 artıda.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben çareyi %50 TL mevduat , %50 $ eurobond sepeti yapmakta buldum. O nedenle vurup çektikçe bende sabit bir referans noktasından izliyorum olanları sadece.

Daha az stresli olacağını düşündüğüm için bu şekilde bir ayarlama yaptım.

Yıllar boyu her iki tarafa da ciddi savrulmalara şahit oldum. Kendimce bulabildiğim en huzurlu çözüm bu oldu.
    Eurobond öyle yükseldiki şaşkınlıkla izliyorum. Diğer yandan ben tl’ye hala güvenemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    7,0699 vurdu çekti. (vurup çekme saati 11:54:08)
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    naci agbal sadece konustu herkes dinledi

simdi gerceklere donme vakti

bu seviyelerin alti yani 6.90 seviyelerini de test etme durumu olabilir. ama ben bugun riski yonetme adina 100 konrat long pozisyon actim.

ve 6.90 gelirse sureklilik arz edecek sekilde tum portfoyu usd bazli long kontrata baglamayi dusunuyorum sahsen.

bu kur seviyeleri kesinlikle surdurulebilir degil
    7,04 ten ben de biraz daha kurşun attım.. oldu ya 6,90 ı görür, 6,85 falan beklemez cephaneyi boşaltırım.

yatırım şeysi değil şahsi tercihimdir.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    İstatistiksel hesaplamalar ABD'de Haziran ayında %4'ü aşan bir enflasyon olacağını gösteriyor.
    sn.deniz43;
    Enflasyon %4'e cıkarsa ....
    ABD tahvilleri iskontosu ne olabilir?
    FED faizi artırmadan ne kadar durabilir?
    ABD borsaları hazirandaki muhtemel %4 enflasyona tepki verir mi, ne zaman tepki başlayabilir?

Tahminleriniz nedir?

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sayın tınaz bu hesap yanlış.Altında ortalama maliyet 900 dolar gümüşte 14 dolar.E yüz doların yüz euronun kağıt maliyeti ne kadar,ya da apple ın ürettiği cep telefonunun maliyeti ne ya da bir mona lisa tablosunu leonardo da vinci kaça mal etmiştir.Fiyat böyle belirlenmez.Misal gümüşte maliyet 14 dolar,ama gümbür gümbür gelen bir elektrikli araba dünyası var,solar paneller var,elektronikte artan gümüş kullanımı var,ne kadar üretsen sanayide o talep satılacak ve üretim sınırlı bu durumda arz talep dengesi işleyecek gümüş fiyatları uçacak.Altının dinamiği ise farklı onda tüm dünyada kabul gören bir değer olmasının senyoraj hakkını kulllanacak altın.Dünyanın her yerinde tarihin her anında herkesin değişim aracı olarak kabul ettiği bir metanın değeri üretim maliyeti ile hesaplanabilir mi.Bitcoinin maliyeti ne de millet 40 bin dolar değer biçti.
    hkm adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sayın tınaz bu hesap yanlış.Altında ortalama maliyet 900 dolar gümüşte 14 dolar.E yüz doların yüz euronun kağıt maliyeti ne kadar,ya da apple ın ürettiği cep telefonunun maliyeti ne ya da bir mona lisa tablosunu leonardo da vinci kaça mal etmiştir.Fiyat böyle belirlenmez.Misal gümüşte maliyet 14 dolar,ama gümbür gümbür gelen bir elektrikli araba dünyası var,solar paneller var,elektronikte artan gümüş kullanımı var,ne kadar üretsen sanayide o talep satılacak ve üretim sınırlı bu durumda arz talep dengesi işleyecek gümüş fiyatları uçacak.Altının dinamiği ise farklı onda tüm dünyada kabul gören bir değer olmasının senyoraj hakkını kulllanacak altın.Dünyanın her yerinde tarihin her anında herkesin değişim aracı olarak kabul ettiği bir metanın değeri üretim maliyeti ile hesaplanabilir mi.Bitcoinin maliyeti ne de millet 40 bin dolar değer biçti.
    .................................................. ..............................!

Sayfa 725/996 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •