Sayfa 727/996 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Sitkerip gitsin onu deyenler, senin 83 milyonluk ülken ABD'nin 10. şirketinin cirosu kadar ihracat yapamıyor.
    Dedim Reha, demem mi, hatta bizim baskanin bir ilaci var, onu tavsiye ettim..

2.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sn tınaz siz piyasayı iyi takip edenlerdensiniz diye düşünüyorum. amerika'da fiziki gümüş talepleri için haftalar sonrasına teslimat verildiğini duymamış olmanız beni şaşırttı.
    Forumlarda burasi gibi cok yazan var.

This silver short squeeze appears real. Checked SDBullion and little silver there. The squeeze is bringing up gold as well but not as fast. The result should see silver over $65/oz soon and most stocks in PM mining sector up.

Bu tur yazanlar mesela.

Yazilanlarin cogu spekulasyon, not a fact.

Yinede incelemeye deger bir konu.

Burasi da Turkiye gibi, cok fazla kucuk yatirimciyi avlama derdinde olan var.

Ben gumus talebindeki artis icin , altin ve gumusle ilgili muessesel yatirim sirketlerinin alimlarina bakarim.

Milletin ne dedigine degil.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

This silver short squeeze appears real. Checked SDBullion and little silver there. The squeeze is bringing up gold as well but not as fast. The result should see silver over $65/oz soon and most stocks in PM mining sector up.

Bu tur yazanlar mesela.

Ben gumus talebindeki artis icin , altin ve gumusle ilgili muessesel yatirim sirketlerinin alimlarina bakarim.

O zaman jp morgan ın alımlarına bakın sn tınaz.

Demin bir şeyler okurken akkima geldi, ben en az 4 kere terörist ilan edildim, beni geçen var mı?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Jp morganın finansal piyasalardaki lakabı gümüşün bekçisi imiş.))))))))

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Dedim Reha, demem mi, hatta bizim baskanin bir ilaci var, onu tavsiye ettim..
    Yazılacak çok şey var da bu süzmeler anlamaz, ABD'nin üretim gücünü nasıl anlatırsın?

ABD şartları zorlasa, Kuzey Kore gibi kapanır ve refahı fazla düşmez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Sitkerip gitsin onu deyenler, senin 83 milyonluk ülken ABD'nin 10. şirketinin cirosu kadar ihracat yapamıyor.
    Bu konuda soru basittir. Bu şirketlerin yönetim kademesini bizimkilerle değiştirsek rakamlar nasıl olurdu ?
    Mesela bir çok katkımız mutlaka vardır. Ama benim gözümde dünyaya son dönemde kazandırdığımız en önemli ürün Türk kahvesi makinesi.
    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Bu tur yazanlar mesela.

millet değil hocam, kitco vs yurt dışı kaynaklardan izlediklerimden edindiğim bilgilerden bahsetmiştim.

Sayfa 727/996 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •