Sayfa 728/996 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by sensitive Yazıyı Oku
    hidistan aylardır aşırı şişmiş altın fiyatlarından bidaha bu yüksek fiyatlardan satamam diye altın satıyordu

şimdi de çin piyasaya altın itelemeye başlamış
    fırsat bu fursat, aşı artıp virüs bitince bu fiyatlara alıcı bulunmaz diye onlar da satıyor

yabancılar da aylardır, aşırı şişik fiyatlardan dolar satıyordu
    fırsat bu fursat, aşı virüs bitince bu fiyatlara alıcı bulunmaz diye, bizim yerli satmıyordu
    şimdi yerli hesaplarda çözülme başlamış
    yerli büyük hesaplar da, fırsat bu fursat, aşı artıp, virüs bitince bu fiyatlara alıcı bulunmaz diye onlar da dolar sattıyor

2 si de pazarda ki domatese döndü
    satan satana

asla yatırım tavsiyesi olamaz
    Çok bilimsel bir analiz olmuş,tebrikler...

2. Bende daha dolarda daha düşüş bitmedi,işaret fişeği olan troller gelip ;dolarcılar siz öldünüz bittiniz demedi derken....

3. yandaşlıkla eleştirilen, her daim bist pompalayan, dövizci aşağılayan tunç şatıroğlu bile gerek dolarda gerek gram altında buraların teknik olarak tarihi diplerden olduğunu söylüyorsa..??

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bende daha dolarda daha düşüş bitmedi,işaret fişeği olan troller gelip ;dolarcılar siz öldünüz bittiniz demedi derken....
    Crashcı kardeş ortada yok.
    Ama mandrakeden bir kongre analizi alamadık ona yanarım. kongreye girenlerde kadınlarda selülit var mıydı öğrenemedik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939

benim fikrime gore kisa vadeli 7.02 gibi dip rakamlardi, burdan donup 7.20'li seviyelere dogru hareket edip ordan 6.85-90 bandina donus yapmasi teknik olarak beklenebilir. Onun altini piyasa kaldirmaz. (ama olurmu olur)

bugunku hareketin bir benzeri ruble'de de yasandi. Ruble ve TL paralel hareket etti gibi oldu aslinda.

ama orta vadeli baktigimizda bu kur seviyesi en ufak siyasi ya da ekonomik kirilmaya acik degil. ilk hadise ile hizla yukari iter kendini diye dusunuyorum.

bununla birlikte bu faiz seviyesi korundugu ve diger parasal sıkılastirma devam ettigi surece usd'nin 2021 yilinda 7.80-85 bandini gecmesinin imkani yok. cok ekstra bir siyasi veya ekonomik.krizle karsilasilmadigi surece tabi.

ben risk management olarak.7.05-06 seviyesinde poz. ayarlamami yaptim. 6.90 seviyesinde yogun trade hareket planina donerim.

yatırım tavsiyesi değildir

6. geçen hafta bende kol kesmek zorunda kaldım 7.30 lardan her 1 kuruşun zararı psikolojimi bozdu kaçırdığım faiz de cabası...yeni kadro doları indirmekte kararlı duruş sergiliyor biz dolar alan kişilerde Selçuk gibi çıkması için nedenleri sayıp duruyoruz ama akıntıya karşı kulaç atmamak gerekirmiş. Olası faiz artışında 6.5ları konuşmayacağımızı kim garanti edebilir ki?

Neyse canımız sıkkın

7. orası aşağı kırılırsa güzel satış gelir..
    6,68-72 full alıcıyım... (aylık boolinger ortası)
    dönerse bineriz trene..
    ek: flama olur
    ya 5.8 korkusuyla konsolide olup döner..
    ya da harbi 5.8 olur(flama) sirk olur etraf

8. Mevcut duruma reisin dayanacagini sanmıyorum. Yüksek faizle reisin planları mitingleri suya düşer. Şu bir gerçek RTE nin iktidarda kalmasının yegane sebebi düşük faiz. Her türlü partide ki insanlar sadece faiz düşük bu şekilde kurtulma umudu vardı. Onlarda terkeder. Nefret edenler dâhi bu sebeple oy veriyordu. Kırsal kesimde özellikle çiftçi ve hayvancılık ile uğraşanlar da bu konudan muzdarip.

Sayfa 728/996 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •