Sayfa 323/932 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Tanısaydınız çok sevinirdim. Daha önce de belirttim şimdi tekrar söyleyeyim. Ortaya bir liste çıkıyorsa ya da başlık bu hale gelmişse hepsi izci abinin destekleri iledir. Dersime daha ciddi sarılmam onun sayesindedir. Allah razı olsun diyorum.
    Güzel sözleriniz için Çok teşekkür ederim Tolga Bey, Sağolun, Allah razı olsun.

Dostlar, Sadece sıradan bir vatandaşım, o kadar... Puanlama işine gelince; Bildiğiniz gibi İHEVA, Temel analiz puanı: 10 üzerinden 5 aldı. İyi bir puan mı...Evet iyi puan...Aslında orta almış, neredeyse sınıfta kalıyormuş. Ama bilen dostlarım bilir, puanlarım kıttır. Bu hususta bir iddiam da bulunmuyor. Olayı öylesine diye düşünün ve ciddiye almayın yine de.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2. Sayın obblomovv,

sizi arasıra buralarda görüyorum. Nasılsınız umarım iyisinizdir.

Size ve yanıtlamak isteyen herkese sorayım. Ne olacak bu USD nin hali ?

Selamlar
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku

Dostlar, Sadece sıradan bir vatandaşım, o kadar... Puanlama işine gelince; Bildiğiniz gibi İHEVA, Temel analiz puan: 10 üzerinden 5 aldı. İyi bir puan mı...Evet iyi puan...Aslında orta almış, neredeyse sınıfta kalıyormuş. Ama bilen dostlarım bilir, puanlarım kıttır. Bu hususta bir iddiam da bulunmuyor. Olayı öylesine diye düşünün ve ciddiye almayın yine de.
    Sağol abi. İyi puan alıp da teknik beklentiyi gerçekleştiremeyen senetler de var. Örneğin ASELS gibi.

izci abinin uyarılarına da dikkat etmek gerekiyor. Hiçbir şeyin garantisi yok tabi ki.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sağol abi. İyi puan alıp da teknik beklentiyi gerçekleştiremeyen senetler de var. Örneğin ASELS gibi.

izci abinin uyarılarına da dikkat etmek gerekiyor. Hiçbir şeyin garantisi yok tabi ki.
    Selamlar, borsa zorlu bir yer, hiçbir şeyin garantisi yok. Borsada olan herkes bunu kabul ederek bu işi yapmalı.
    Saygılar...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

5.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Sayın obblomovv,

sizi arasıra buralarda görüyorum. Nasılsınız umarım iyisinizdir.

Size ve yanıtlamak isteyen herkese sorayım. Ne olacak bu USD nin hali ?

Selamlar
    Üstüme vazife değil ama satma değil alma yeri olarak görüyorum. 7-68x seviyeler sıralı destekler. 680 altı olacağını düşünmüyorum. Saygılar.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku

Dostlar, Sadece sıradan bir vatandaşım, o kadar... Puanlama işine gelince; Bildiğiniz gibi İHEVA, Temel analiz puanı: 10 üzerinden 5 aldı. İyi bir puan mı...Evet iyi puan...Aslında orta almış, neredeyse sınıfta kalıyormuş. Ama bilen dostlarım bilir, puanlarım kıttır. Bu hususta bir iddiam da bulunmuyor. Olayı öylesine diye düşünün ve ciddiye almayın yine de.
    Sayın İZCİ iheva da notla ilgili söylenecek birsey yok ama yaptıgınız temel analiz harika idi.

7.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Üstüme vazife değil ama satma değil alma yeri olarak görüyorum. 7-68x seviyeler sıralı destekler. 680 altı olacağını düşünmüyorum. Saygılar.

İlginiz ve fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Selamlar
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Selamlar Hasan bey, teknik olarak da iyi yerde. Dip seviyesi 17x ler dolar bazlı 0.25xx seviyeler. Grafiğe kabaca bakarsak buralar alım için güzel yerler.
    Konu dışı olabilir ama prizma da harekete hazır ve teknik olarak start yerine geliyor az bir geri çekilme olma olasılığı olsa da tam rampada gibi. Bende al sinyali geldi ikisinde de merakla izliyorum

Canel Bey;

Yayınladığım sistemin dışında sisteme entegre edemediğim bazı ek sistemcikler var. Buna göre PRZMA'nın 5.86'ya kadar geri çekileceğini düşünüyorum. PRZMA benim de dikkatimi çeken bir senet.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Sayfa 323/932 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •