Put opsiyonu satıp call opsiyonu almaya devam...
Spot vadeli farkı 800 puan üzerine çıkınca ikisini de kapatırız...
Döt ü nişadırlı opsiyon fiyatlarını manüpüle ederse, future endeks satarız...
Hadi koçum benim, bakalım alımın ne kadar kuvvetli...
Put opsiyonu satıp call opsiyonu almaya devam...
Spot vadeli farkı 800 puan üzerine çıkınca ikisini de kapatırız...
Döt ü nişadırlı opsiyon fiyatlarını manüpüle ederse, future endeks satarız...
Hadi koçum benim, bakalım alımın ne kadar kuvvetli...
Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...
KY. endeksi yine zirve tazeledi.10 kaplan gücünde.
Dolar düştükçe borsa patinaj yapıyor.....borsa böylecebu yıl gördüğü tarihi zirvede kalmış oluyor....
Long pozisyonların çoğunu kapatıyorum...
Şu makas olayı canımı sıktı, göz korkutmak için mi yapıyor bilmiyorum...
Ama pozisyonlar yüklü olunca her ihtimali hesap etmek gerek...
süper kazançlı olabilir, endeks yukarı dönerse put'lar sıfırlanmaya başlar call tarafında ise satıcı olursun.. iki taraflı hasat..
ama erken değilse. eğer erkense, ve piyasa aşağı gidecekse şok düşüşlerle, put shortlar ciddi baskı yaratır teminatına, üstelik implied volatilitesi yüksek, teminat gereksinimi aniden artabilir ani bir düşüş sonrasında.. teminat sağlamdır umarım..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
CUMADAN iyi yerden short açmıştım.esasında çok iyi yerden kapanabilirdi ama nasip olmadı. Tüm shortlarımı 1625 gibi kapattım.
biraz mola...FLAT devam EDEYİM...makasın sıfır olması rahatsız etti.
Yabancı bir yatırımcının Türkiye temsilcisi, Patron uyanana kadar piyasayı boğuyor...
Patron uyanınca da 1.000 puanlık marjla ne var ne yok alıyor... Hep bunu yapıyorlar...
Bu gün spotu daha da aşağı vermek gibi bir filmleri yoksa, 15.00'den sonra eski filmi vizyona koyarlar bu şerefliler...
Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...
Boyle göstere göstere long aşırı karlı deyip de longcu sevindirdigini veya tam tersi durumda ( çok yüksek makas ) kolay kolay cortcu sevindirdigini pek hatırlamıyorum. İzlemeye devam ama niyeti niyet değil, yine bir ters köşe yine sürpriz yine heyecan. Ulan pala...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri