Herkes dediğine göre, 6,85 alım noktası olabilir mi ?
Hatta o zamanda altın 1800 altı olursa alternatif olur mu ?.
Benim bütün okuduklarımdan anladığım bu ?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkes dediğine göre, 6,85 alım noktası olabilir mi ?
Hatta o zamanda altın 1800 altı olursa alternatif olur mu ?.
Benim bütün okuduklarımdan anladığım bu ?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yahu onu diyorum,2018 ağustos da dolar artışı bahane edilerek yapılan hiç bir zam geri alınmadı,üstüne mb nin 120 milyar dolarlık rezervi harcanarak temel iktisat kurallarıyla inatlaşmaya gidildi buna rağmen zamlar hız kesmedi,dolar 8.50 yi vurduğundan beri yapılan zamlardan Rocky Balboa dan dayak yiyen kenar mahalle boksörü gibi olduk,oynamayın şu dolarla kardeşim yeter artık,siz algı oluşturacaksınız diye olan her düşüşten sonra ülkemizden yüklü sermaye çıkışı oluyor ve biz vatandaşlar fakirleşiyoruz..
Keşke olmayan iktisat yöntemlerini kanıtlamak yerine ani kur ataklarını önlemekte kullansaydınız o 120 milyar doları da böylece hem dolar makul bir seviyede gider,ihracatçı,üretici ne yapacağını bilir,hemde enflasyon böyle azmazdı..
Öngörüyü anlamak için iyi yöntem ama, 1. si forward kur sormak 2.si uzun vade mevduat oranı almak..
Her ikisine bakıldığında dolar/TL de yön aşağı görünüyor.
Aylık kapanışlarda son 3 yılda 7 tl üzeri aylık kapanış sayısı 6
Merkez 3-5 milyar dolar almayacak sonuçta 6 lı rakamlara indirebilirse 1-2 ay ballı kaymak olur hem MB için hem bizim için
Dolar düşmez daha buralardan toplamak lazım ucuz doları dip zaten 7.05 ti bence ytd
Yer İmleri