Originally Posted by Webster İtne tek fiyat cezasi aldi Çok volatil hale gelmiş hisse, 23 şubata kadar sabredin.
Originally Posted by myfinans Çok volatil hale gelmiş hisse, 23 şubata kadar sabredin. Şeyhim 23 şubat diye dedde mi diyor.
Originally Posted by regal1 Şeyhim 23 şubat diye dedde mi diyor. Evet ama, kehanet değil bist'ten duymuş, 23 şubata kadar tek fiyat tedbiri uygulanmış kadifeye. Dedenin işi gücü yok bu işlerle uğraşıyor işte.
Fuatim su ustadina sor hele Tek fiyat itneyi tabana mi ceker yarin tavanami
Originally Posted by myfinans Evet ama, kehanet değil bist'ten duymuş, 23 şubata kadar tek fiyat tedbiri uygulanmış kadifeye. Dedenin işi gücü yok bu işlerle uğraşıyor işte. şurda etliye, sütlü ye karışmadan, sakin, münzevi bir hayatımız var ıdı. nerden çıktı bu dede bilemedim ki. huzur bırakmadı
Originally Posted by regal1 şurda etliye, sütlü ye karışmadan, sakin, münzevi bir hayatımız var ıdı. nerden çıktı bu dede bilemedim ki. huzur bırakmadı Eskiden ahilerin ve daha sonra da her loncanın bir piri olurdu. Bist'in piri de bizim dede galiba.
Originally Posted by myfinans Eskiden ahilerin ve daha sonra da her loncanın bir piri olurdu. Bist'in piri de bizim dede galiba. galiba şeyhim, borsanın piri fanisi
Originally Posted by Webster Benim boy 1.35 ama is boya bakmaz ustadlar Boyu karistirmayalim simdi Üstad daha önce ti-yo yu vermistim. Boyu onemli değil işlevi onemli diye. Çalışıyor mu sen ona bak.
Forum Rules
Yer İmleri