Sayfa 775/996 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    mb altın ve swaplar dahil edilince bile nette eksiye geçmiş.

Gündüz deniz hoca tespiti yapmıştı vobelit başlığında
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Gündüz deniz hoca tespiti yapmıştı vobelit başlığında
    20 yıl sonra deniyor,en son 2001 de mi eksideymişiz,şu ecevite kasa günlerinde mi eksiydik acaba,benim bildiğim o zaman bile eksi değildik.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    20 yıl sonra deniyor,en son 2001 de mi eksideymişiz,şu ecevite kasa günlerinde mi eksiydik acaba,benim bildiğim o zaman bile eksi değildik.
    Hayır hiç eksi olmadı diye biliyorum.
    Geçen hafta 830 milyon dolar civarı idi beğenmemiştim. Bu hafta oda uçmuş.
    bir halt olacağı yok.

Bence de hiç eksi olmadık,o 20 yıl sonra eksiye düştük ibaresi bence yanlış olmuş,doğrusu ilk defa eksi olduk olmalıydı))))))Yanılıyorsam bilen bir forumdaş doğru bilgiyi verebilir.Benim bildiğim bu son dönemin benzeri yok.

5.  Alıntı Originally Posted by mertyc79 Yazıyı Oku
    Cumhurbaskanının aciklamaları ile dolar 6.50 tl seviyesine kadar iner deniyor ? Bu işlerden çok da anlamıyorum ama yurt disi fonlar usd bazlı oldugu icin etkileniriz diye düşünüyorum. Böyle bir ihtimal (6.50 ye düsmesi) var mi sizce ?

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    6,5 benim beklentim! Ressam ve Reha muhasebesini tutuyor vakti geldiğinde dekont paylaşıcam

Çiller'in, bir toplantı sırasında başına kül tablası fırlattığı Bülent Gültekin de sabrının sonuna geliyor ve çok kısa sürdürebildiği Merkez Bankası Başkanlığı görevinden istifa ediyordu.

Valla benim bildiğim bir tek örnek bu var, yanlış hatırlamıyorsam MB rezervleri 365 milyon dolara düştü demişti, Çiller'de kafasına kül tablasını ekleştirmişti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Son talan için 8.5 dan 7 ye çakıldı.Yeni talan için 6.50 sözü vermeye kimsenin gücü yetmez.Bizim millet 6.5 kuru görürse ne ev bırakır ne araba komple satar dolara geçer.Hani fıkra vardır,yarın kıyamet kopacak denmiş,alman hemen koşmaya başlamış,hayrola demişler evde çoluk çocuk var son gün elbet onlarla,fransız koşmaya başlamış,hayrola demişler yahu sevgilimin yanına gitmem lazım son gün elbet onla,bir bakmışlar türk de koşuyor ,hayrola demişler,yahu benim hemen döviz bürosuna gitmem lazım, madem yarın kıyamet kopacak dolar almak lazım.
    Allahtan WiFi den bağlanıp şu espiriyi okudum, kendi internetimden gitmedi.

Reha hocam benim bildiğim eskiden bu swab işleri yoktu veya bahsi geçecek miktarlarda olmuyordu,merkezin vıop da oynaması falan da yapılmıyordu,bir ton icada rağmen gene eksideler gene eksideler,bu kafayla da daha çok daha dayak yerler.Neden derseniz merkez dolar alamıyor,alsa millet hah burası alım yeri diyecek,e sonunda ne olacak,iş karakolluk olacak,komiser oturun orta bir yerde anlaşın falan diyecek ,kuru bence 9 da 10 da tatlıya bağlarız.

Sayfa 775/996 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •