Originally Posted by regal1 evet üstadım. hepimiz güleceğiz. aynı gemideyiz. hangi hisseyi alırsak alalım. gülmenin 2 cinsi var Anırarak gülmekte var.
Originally Posted by Webster Fuatim su ustadina sor hele Tek fiyat itneyi tabana mi ceker yarin tavanami Ben konfrt ten biliyorum.Yasağın bitimine yakin yada bitiminde tavana vuruyor.
Originally Posted by boschyatirim Ben konfrt ten biliyorum.Yasağın bitimine yakin yada bitiminde tavana vuruyor. Hadi hayirlisi ustadim Cok degil on tavan istiyorum
Reis birde carsamba diyormu togg un dosemelerini luks kadife yapacak diye Hey allahim buyuksun
Originally Posted by boschyatirim Ben konfrt ten biliyorum.Yasağın bitimine yakin yada bitiminde tavana vuruyor. Fuatim meşaji aldinmj
Originally Posted by Webster Fuatim meşaji aldinmj Üstadım soruyu sordum ama mesajı alamadım 😀 Kadifeye tekrar dönmem için Kolonya lazım 😀😀 Kadifenin onu acik olacak gibi ama.... biraz dinlenmek hakkıdır bu aralar...
asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir
Originally Posted by Fuat Soylu Üstadım soruyu sordum ama mesajı alamadım 😀 Kadifeye tekrar dönmem için Kolonya lazım 😀😀 Kadifenin onu acik olacak gibi ama.... biraz dinlenmek hakkıdır bu aralar... Fuatim kolonya ferahlatacak Diger kolonyalar uctu bir tek bizim eyup yerinde sayiyor
Originally Posted by Webster Fuatim kolonya ferahlatacak Diger kolonyalar uctu bir tek bizim eyup yerinde sayiyor Üstadım tek fiyat için yorum gelmiyor maalesef, sizin kâr yeter derseniz siz bilirsiniz, ben bilemedim bu gelişme sürpriz oldu. belki önce geri çekip sonra sürerler?
Forum Rules
Yer İmleri