Originally Posted by Webster Ustadim son gulen iyi guler demisler evet üstadım. hepimiz güleceğiz. aynı gemideyiz. hangi hisseyi alırsak alalım. gülmenin 2 cinsi var
Originally Posted by regal1 evet üstadım. hepimiz güleceğiz. aynı gemideyiz. hangi hisseyi alırsak alalım. gülmenin 2 cinsi var şans bize güldüğünde dişleri döküktü üstad
Originally Posted by Fuat Soylu şans bize güldüğünde dişleri döküktü üstad Yazık yaa, hiç haberim olmadı. yeni mi oldu. kim döktüi hepimize lazım. yardım etseydiniz....
TSKB ISCTR Eksi diğerleri artıda. bu güzel.
Originally Posted by Webster Ustadim son gulen iyi guler demisler Ben ANL aldım hep gülüyorum, zaten bir de bileşik, kahkahayla gülüyorum hergün.
Originally Posted by myfinans Ben ANL aldım hep gülüyorum, zaten bir de bileşik, kahkahayla gülüyorum hergün. Şeyhim ben de ANL alamadığım için gülüyorum. niye bana vermiyorlar
İtne tek fiyat cezasi aldi
Originally Posted by regal1 Şeyhim ben de ANL alamadığım için gülüyorum. niye bana vermiyorlar Onu herkes alamaz, aylık % 1,364746 getirisi var, herkese kısmet olmuyor. Bakın yazarken bile bir gülme geldi.
Forum Rules
Yer İmleri