Sayfa 781/996 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şener şen in filmi vardı,ilyas salmanla eh ben bir nazır kızı daha bulurum elbet diyordu,sanırım filmin adı şekerpare idi.Tam sizin eniştenin durumu.
    Babama dedim sakin para verme bu böyle işler yapıyor diye. Ben kaza geçirdim felc oldum. Babama ev alıp evleri takas yapacagiz. Benim ev de asansör yoktu. Babam kıvranır paranın 25 bini Yok. Kime verdin söylemez. En sonunda söyledi enişteye kaptırmış. İki Mercedes babamın gözünü boyamış. Bide babama sövmüş. Yoğun bakımdan çıkar çıkmaz ilk sorduğum eşime. Kredi kartıni ve evin tapusunu enişteye verdin mi oldu. O kadar içime işlemiş.

2. Hocam elliott analizi ile ilgili en büyük tecrübem, yapıp da batmayan kimseyi tanimamam oldu, bunu yapan batıyor sanırım çünkü çok karışık ve herkesin farklı yorum yaptığı bir olay, elli ot dan uzak durun derim naçizane hobi olarak bakın ama ona göre işlem dediğim gibi kim açtı ise battı.
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bir iki gündür şuna takıldım, varsa elliott analiziyle ilgilenen etkileşmek isterim.

Bu yapı sorunlu bu şekilde, en başta zamanca sorunlu, A-B-C dalgalarının zamanları kurtarmıyor. Ama bir an için sadece mesafelerden yürürsek, o zaman da cuk oturuyor bazı şeyler.

Yani bunu klasik bir zigzag sayarsak, kırmızı B ye yuvarlak A deyip, yuvarlak B yi de şu an mavi 2 nin oraya taşırsak, yani C dalgasını şu an mavi 2 nin olduğu yerden başlatırsak, hiç bir şeye benzemiyor, ne mesafeler, ne de açılar, onu diyorum. Tabi burayı daha önce yaptığımız gibi, her halükarda komplex sayarız.

Ne dersiniz, bu mesafe uyumu, bu açılar, ne bu? (Ters skala grafik)

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hocam elliott analizi ile ilgili en büyük tecrübem, yapıp da batmayan kimseyi tanimamam oldu, bunu yapan batıyor sanırım çünkü çok karışık ve herkesin farklı yorum yaptığı bir olay, elli ot dan uzak durun derim naçizane hobi olarak bakın ama ona göre işlem dediğim gibi kim açtı ise battı.
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben çok uzun yıllar bu analize muhalefet ettim, haklısınız. Ama EWA zaten klasik analizi kapsıyor, bütün her şey bu analizin içinde var zaten. Bu analize indikatör, HO lar, osilatörler de eklenebilir, üzerine ilave robot da yazılabilir, harmoniklerle de kullanılabilir. Dolayısıyla bundan daha donanımlı bir analiz yöntemi yok maalesef, ben görmedim. Zaten o tartışmaya hiç girmeyelim, dediğim gibi ben uzun yıllar o taraftaydım zaten. Bir bakış açısı işte diyelim madem, hobi gibi, varsa ilgilenen görüşünü merak ettim sadece.

4. Üç kağıtçıligin bile kuralı var. İçtiğin sigara elbise araba lüks olacak. Bizim eniştenin taşıdığı para çantaya zor sığıyordu. Günlük %0,5 ile alıp %1 ile satıyordu. Saftiriklerin üzerine işletme açıyordu. Adamin adını soyadını yazacak kadar okuma yazma Yok. Onu da bankacıya güzel pahalı hediye ile çözüyordu. Bu adamın üzerine üç pos alır onu günlük 400 TL ye kiraya veriyordu. Birde parası olmayan kredi kartıni yatır çek yapanlara %1 ile para verirdi. 16 tane araba ile rentecar kurdu. 6 adam çalışıyor. Amcasının oğlunun üstünde çoğu borç ona bir Linea hediye etti. Adam in üzerinde milyon borç var Linea ile gözünü boyadi. Şimdi o borcu sülalesini satsa ödeyemez. Hanımı bir kaşık salça yağ için komşuya gidiyor. Buda sigortasız iş arar.

5. borsada yabancı takası %46 lara düşmüş ama bu borsa neden yükseliyor. Şiştikçe şişti.

6. Üç ay olacak hala reform yapılacak. Gerçekte Erdoğan'ın yetkilerini kısıtlayacak onun istediği bir paket mümkün değil. AYM HSK Yargıtay YÖK üniversite rektörleri bundan vazgeçmez. Yeni anayasa gibi olmayacak şeyler ile hukuki düzenlemeleri yokuşa sürüp zaman kazanmak istiyor. Şuan Muharrem İnce onun istediği şeyi yaptı. Bundan sonra onu sık sık göreceğiz mitinglerde. Hatta mitinglerde partililerin destek vermesi arkasında büyük kitleler var imajı CHP yi bölme onun işine gelir. Hatta eğer erken seçim varsa ben inceyi sürekli görürsem TV de kesin demektir. Cumhur ittifakı her ne kadar oy kaybetsede. Baraj sorunu yaşayacak HDP, iyi, saadet, gelecek deva ve İncenin partisi. Bunlardan HDP yi ayrı tutarım, millet ittifakında yer almayacak baraja takılacaklar cumhur ittifakına yazar.

7.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    borsada yabancı takası %46 lara düşmüş ama bu borsa neden yükseliyor. Şiştikçe şişti.
    Üniversite öğrencileri dâhi bursu ile borsada üstelik grup olarak aynı hissedeler. Yeğenim var her gün iki tavan bir dibe yakın var der. Parası 5-6 bin. Bu arada kumarhane kapalı, milli piyango güven kaybetti onlarda burda. Onlarin gözü kara %0,1 ihtimal bile onlar için riskli değil. Senin almayacağın hisseye bunlar gözü kapalı girer. Hedef her daim yüksek. İşi gücü iyi olmayan herkes burada. Fabrika sahipleri de burada olabilir. Şuan borsadaki yüksek kazancı duymayan kalmadı. Herkes bir sıfır ilave peşinde. Bu sıfır sağda mi solda mi olur orasi ilerde belli olur.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Lokanta v.b. sahibi il/ilçe/belde parti yöneticisi tanıdığınız varsa, çarşamba günü açıklama saatinde yanında olun.
    Halka açık bono satışı var diyorlar.Eğer böyle olursa, Dolores 6.5 desteğine gelir gibi.
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Sayfa 781/996 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •