Sayfa 331/932 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Tam alım yerini bulmak çok zor, tam tepeyi bulmak bundan daha zor

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Evet, malesef satış konusunda çok da başarılı değiliz...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Prizma 3 almış...Demisaş ta 4 puanı, Emtia fiyatlarının yükselmesinden dolayı aldı...yoksa onu da alamayacaktı...
    Bize 10 puanlık bir hisse lazım da bakalım ne zaman düşecek ?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Canel Bey;

Yayınladığım sistemin dışında sisteme entegre edemediğim bazı ek sistemcikler var. Buna göre PRZMA'nın 5.86'ya kadar geri çekileceğini düşünüyorum. PRZMA benim de dikkatimi çeken bir senet.
    Bugün 5.83 görülmüş.

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bugün 5.83 görülmüş.
    Bugün devam etmiş, şu an saatlik dip oluşumu var bende, arada bakıyorum [emoji106]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

İyi akşamlar arkadaşlar;

Günün Notu : Bugünün en iyisi PRZMA ve ASELS'da da iyileşmeler göze çarpıyor...

6. Elinize sağlık Tolga bey,
    ASELSAN da benim pencere günlük 18 üstü iyi diyor.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Elinize sağlık Tolga bey,
    ASELSAN da benim pencere günlük 18 üstü iyi diyor.

Rica ederim Canel Bey

İyi akşamlar arkadaşlar;

Sayfa 331/932 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •