Sayfa 33/375 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 2995 madde; 257 - 264 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1. Çok belli idi;134.50den 145.10 git, Sonra ver acıga millet panik olsun135.2’ e kadar silkelensin. Yani göstere göstere bu tokatı attılar. Ama bana göre tekrar önümüzdeki günlerde 152 hedefine gidecektir. Rezerv artış haberini (1.2 milyon ons)Reis yarın acıklarsa , gaz rezervinde de artış dedikodusu da var. Hersey tekrar olumluya dönebilir. Panik yapmayın. Satanlar tekrar alıma gelecektir. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by trust81 Yazıyı Oku
    Bugünkü pastayı paylaşabilir misiniz?
    Google veya adres satırına Twitter #kozal yaz orada herşey i bulabilirsiniz. Son yazılan lar kısmını aşağı yukarı tarayın.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Doctors finance Yazıyı Oku
    Çok belli idi;134.50den 145.10 git, Sonra ver acıga millet panik olsun135.2’ e kadar silkelensin. Yani göstere göstere bu tokatı attılar. Ama bana göre tekrar önümüzdeki günlerde 152 hedefine gidecektir. Rezerv artış haberini (1.2 milyon ons)Reis yarın acıklarsa , gaz rezervinde de artış dedikodusu da var. Hersey tekrar olumluya dönebilir. Panik yapmayın. Satanlar tekrar alıma gelecektir. Ytd
    Borsaya spekülasyon ve veri mantığı ile bakardım artık her analize hakkını vererek bakıyorum. Gerçekten her konuda olması gerektiği gibi olaya sadece siyah/beyaz anlayışı ile bakmamakta fayda var.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Burda BOFA büyük Tokatlandı.yukarıya sürekledi, Yatırım Finansman ters tokat attı BOFA ‘ ya. BOFA ; tamamıyla yerli kumarbazlar ın eline oyuncak gibi.Gercek yabancı falan degil. Bankalarda da aynı işlemlerle çalkalama yapıyor.Milletin canını yakıyor, Piyasaları bozuyor. Ülkemize zarar veriyor. Gercek yabancı geldi bugun, ÜNLÜ garan aldı. CİTİ geldi Akbnk aldı.Vakbnk da alım vardı. Kozal da İŞYATIRIM VE GARANTİYATIRIM ALIŞ ‘ da ise saglam ve gercek alışlardır.ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Doctors finance Yazıyı Oku
    Çok belli idi;134.50den 145.10 git, Sonra ver acıga millet panik olsun135.2’ e kadar silkelensin. Yani göstere göstere bu tokatı attılar. Ama bana göre tekrar önümüzdeki günlerde 152 hedefine gidecektir. Rezerv artış haberini (1.2 milyon ons)Reis yarın acıklarsa , gaz rezervinde de artış dedikodusu da var. Hersey tekrar olumluya dönebilir. Panik yapmayın. Satanlar tekrar alıma gelecektir. Ytd
    Çok güzel bir tespitte bulunmuşssunuz, syn Doctor finance öyleki kaç gündür çok konuşulan bir hisse,ayrıca öyle bir haraket yaptıki bankof tahtada en çok alıcıydı sonra satışa geçti aslında hepsi aynı cebe gidiyo bankofla tavana kitleyecek gibi haraketini yapıp,hisseye atlayan günlükçüleri perişan eyledi sonrada satışa geçip günlükçüleri ve panikleyenlerin malını topladı bu yol uzun bir yol diye günlükçü olmayan ve uzun vadeci olarak hiç umrumda değil hedefimiz belli uzun vadeci olarak borsanın drençleri kırıp daha gidecek yolunun olduğu bir ortamda hikayes beklentisi olan hisselerden biri diye düşünüyorum,yanlız küçük yatırımcıların bu fiatlara dikkat etmesi lazım,maliyetim 80 olduğundan belkide böyle rahat konuşuyorum,sakın bunu yatırım tavsi olarak görmeyin,iyi geceler,

Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    Biz buradayız flamayı tamamlamasını ve hedef fiyata gelmesini bekliyoruz. Siz neler yapıyorsunuz ?
    Afedersiniz boş işlerle uğraşıyorum işte
    Flamadan anlamadığım icin

7. merhaba..
    ben de bugün 140 ortalama ile.... trend çok güçlü göründüğü için biraz aldım.
    koza grubunu ara sıra alıp satarım. kozal bu sefer çok ilginç yürüyor..
    koza tahtalarını sırtlanlar hiç bir zaman rahat bırakmaz ama...

8. Günün özeti Bank of öğlen saat 4 e kadar 500k kozal aldı, sonra bunların 800k sını bastı tarumar etti kağıdı, sonra bu sattığı 800 k nın 300 k sını geri aldı, günü ne 25k eksi de kapattı. Artık trade için gelecekler baya bir düşünecek iyi oldu bugün kü etrafın toz duman olması. Trend hala çok güçlü duruyor.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

Sayfa 33/375 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •