Sayfa 795/996 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Doları shortlamışsın ama kendin söyledin bu bizim ortak yönümüz değil mi?
    Bence siz bu nicki imha edin, yeni bir nickle yeniden doğun. Daha usturuplu, daha temiz bir başlangıç. Ya da aşağıda dolarda düşüş kaçınılmaz topiği var, oraya gidin.

Ya da biz cümbür cemaat engelleyelim sizi olsun bitsin. Şu haliyle, katkınız parazit yapmak şeklinde. Biz buralarda takılıyoruz usul usul, kimseye zararımız yok. Bozmayın lütfen şu ortamı. Başka da bir eğlencemiz yok, koronadan dolayı, sosyal medyaya giremiyoruz, yaşlıyız biz, kuşak çatışması yaşıyoruz. 20 yıldır üyesiyiz diye forumumuza döndük.

Mesele dolar değil...mesele kaliteli düzeyli muhabbet, etkileşim, neyini anlamadınız.

2.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Doları shortlamışsın ama kendin söyledin bu bizim ortak yönümüz değil mi?
    nick'im shorts olsa da dolar shortlamadım bugüne kadar. maliyetim 3 civarı.. o da yeni yeni oldu. az daha düşerse biraz daha ekler.. bir de %3 ortalama faizi %4-5 lere çıkarırsam daha da davosa gelmem. ister çıksın ister düşsün umurumda olmaz. portföydeki gümüşle altınla eğleşirim sonra en fazla.

3. Elan Musk ile ortak yada gel burda elektrikli araç üretimi yap vergi muafiyeti ücretsiz arazi vs vermiş olabiliriz. Bunun karşılığında bir roket verecek az da hidrojen yakıtı. Onu da Kazakistan da şutlarız. Ha bunu yapmak için dış güçler ekonomik saldırı düzenliyor bunun için de milletimden TL ye güvenmeyi dolari altını bozdurmasini isteyebilirim. Oldu oldu olmadı Naci Agbal konuşmayla faizi düşuremez küresel gıda fiyatları yükselişte. Petrol daha yerinde sayıyor. Bu biden telefonu niye açmıyor aç teli müsait değilim de. Ayıp ya.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,113
    Okadar trol uğraştı seninle doları sat diye yaw ..hala duruyor demek @shorts
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Okadar trol uğraştı seninle doları sat diye yaw ..hala duruyor demek @shorts
    sorma hocam.. ne yapsın ekmek parası onunki de. yaz demişler gelmiş yazıyor. ya da kendi küçük dünyasında manipülasyon yaptığını sanıyor aklınca. inandırıcı olsun diye de küsuratlı yazıyor. 425k falan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,113
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sorma hocam.. ne yapsın ekmek parası onunki de. yaz demişler gelmiş yazıyor. ya da kendi küçük dünyasında manipülasyon yaptığını sanıyor aklınca. inandırıcı olsun diye de küsuratlı yazıyor. 425k falan
    Yanlış kapıyı çalmışlar...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    2018 yılında 120 binden BİST'e giren tanıdığım var, adam yaşama isteğini kaybetti be.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

8. Ben ihya oldum o ters kağıt seçmiştir. Yuklu başlama tarihim ( tekrar ve büyük para ile ) 2018 Mart, o zamandan bu zamana 4 e katlamişız. Bundan sonra böyle gider mi? Bilmiyorum gitmese de %10 aşağıdan verir efendi gibi çıkar giderim ne olacak...
     Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    2018 yılında 120 binden BİST'e giren tanıdığım var, adam yaşama isteğini kaybetti be.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 795/996 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •