Sayfa 471/751 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    trabzondan bi cacık olmaz, avcı da erol da aynı okulun sınıfta kalmış öğrencileri..
    mart gibi seyircili oynayacağız derse reis tavandan kapar sportifler, ben de iki hisse var biri fener diğeri ekgyo..
    ekgyo tavandan kapadı nerdeyse, please tek lot tektu diye bir hisse var onu takip ediyorum..
    başakşehir maçında sıkıntı çıkmaz..ytd
    burak ağa 4 milyon lot çıkış oldu diyor bjk lakin 4 milyonu virman yapmışlardır , du bakalım ne olacak..
    Iki gun sonra cikar virmansa yalniz besiktas ta skisti. Bi bedelli patlatsa sportifler gocer. Bu arada ekgyo yarinki kanal ist mujdesine costu sanirim. Kardayken Bfren yada Asels a gecebilirsin. Bfren de bedelsiz en yuksek ihtimal dahilinde. Aselsanin bilanco bomba gelecek. Tektu felam ugrasma hic. Sise egeen skbnk da diger hisseler elimdeki. Ana hissem Konya. Hepside beklentisi olan hisseler.

2. Merlly spor hisselerininnanasini aglatti. Cogunda yuzde 50 ye yakin pasta ile en iyi satici. Alan oldukca veriyor. Lig arasindan bir buyuk bas cikmaya karar verdi demekki. Bjkasa ozel diye uzulmustum dun ama hepsinde ayni olay var. o sevindirdi.

3. Hayal buya.Nisan ayına gelmişiz takım oturmuş hermac 3/5 sallıyor.zirvede 3/5 puanda önde.Kac TL yazar?....Ah ah 33/35 lerden almadık diyenleri görüyorum.Dedim ya hayal [emoji1]

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Merlly spor hisselerininnanasini aglatti. Cogunda yuzde 50 ye yakin pasta ile en iyi satici. Alan oldukca veriyor. Lig arasindan bir buyuk bas cikmaya karar verdi demekki. Bjkasa ozel diye uzulmustum dun ama hepsinde ayni olay var. o sevindirdi.
    17.00 dan itibaren bişeyler bekliyorum bugün..
    35.80 üstüne atmalı..ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

5. Aylık en düşük 34.82 bugün gördü. Ben 31-32 arasına geleceğini hatta borsa sert bir düzeltme yaparsa 29 a bile dokunabilecegini düşünüyorum.beklemeye devam. bol kazançlar. Asla Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    17.00 dan itibaren bişeyler bekliyorum bugün..
    35.80 üstüne atmalı..ytd
    Ins Savas im biri toparlasa digerleride toparlayacak. Artik yarina kaldi.

Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Ins Savas im biri toparlasa digerleride toparlayacak. Artik yarina kaldi.
    erol faktörünü unuttuk tabi biz..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

8. Elendiginden gectik.130 dk mac.Futbolcularada yazik.Karagumruk macida zor.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 471/751 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •