Sayfa 123/1002 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Reis 10 numara adam.
    Müjdeyi de verdi.
    Bu pis cehape su bile getirmiyor.
    Allah razı olsun, sayesinde su medeniyet gördük.
    Reise laf edeni üzerim bundan sonra.
    hadi bakayım iyisin ....Reis şortlarına prım yaptırdı.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2. reıs mıllet ac dedıkce herkese saydırıyor

3. Yok ben artık insanların burayı okumadığını, sadece yazdığını net bir şekilde anladım...

Adamın kafasında bir düşünce beliriyor, veya bir soru, hemen yazıyor buraya...

Cevaplanmış soruyu elli kere soran mı dersin, yanlış beklentiye sitem eden mi dersin, sorulmuş sorunun aynısını tekrar soran mı dersin...

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Yan tezgahta dereotu satarım.Umarım boş yer vardır.
    rallici başganın gulağını çektik diye tahta hafif gevşedi,
    Abi kural basit, işin sırrı elini belli etmiycen, burda aç kurtlar adamı ham yapar
    Hamdım Piştim Yandım

avrupa borsaları eksiye geçti eş zamanlı dikkkat....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. Dün de yazmıştım,,,doğu kreadenizde bazı büyük projelerle ilgili müjdeler olabilir(havalimanı bitiş tarihi)..(Yarın akşam gidiyormuş, dolayısıyla, bu ihtimal devre dışı kaldı)

İlaçlar bugün hareketli, belki aşı üretimi konusunda yerli üretim anlaşma duyurusu olabilir.

Ya da, müjde filan yoktur...her şey beklenir...boş yere konuşmayı dinlemiş olduk..cehape zihniyetini bir kez daha idrak etmiş olduk.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. ayıcıklarım müjde pala geldi hohohoho
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Yok ben artık insanların burayı okumadığını, sadece yazdığını net bir şekilde anladım...

Adamın kafasında bir düşünce beliriyor, veya bir soru, hemen yazıyor buraya...

Cevaplanmış soruyu elli kere soran mı dersin, yanlış beklentiye sitem eden mi dersin, sorulmuş sorunun aynısını tekrar soran mı dersin...
    yahu herkes seni okumak zorunda mı, belki red listesindesindir...niye bu kadar yırtıyorsun kendini, yaz geç işte.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 123/1002 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •