-
Bilim kurulu sonrası sağlık bakanı açıklama yapıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X
Sağlık Bakanı : Pazartesi gününden itibaren illerin 7 günlük vaka ortalamaları açıklanacak . İl hifzissihha kurulları il bazında karar alabilecekler . Salgının bizi daha fazla yıpratmasına izin vermeyeceğiz . Böylece kapalı yerlerin ne zaman açılacağı , öğrencilerin ne zaman okula gidebileceği gibi durumlar netleşmiş olacak .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Koca: "Planlanabilir gelecek için bölgesel çalışmaların yürütülebileceği döneme geçiyoruz. Yeni dönemin adı 'yerinde karar dönemi'dir."
-
Sağlık bakanı : Yarından itibaren 79 yaş üstü , cuma gününden itibaren 65 yaş üstü olanlar sisteme tanımlanacak
Koca: "Yarından itibaren ilk aşılanan grubumuzun ikinci doz aşılarına başlıyoruz. Hedef, nüfusumuzun en az yüzde 60'ının aşılanmasını sağlamaktır."
-
Bakan Koca: "(Kovid-19) Hafta sonundan itibaren başta kabine üyelerimiz olmak üzere devlet üst yöneticilerini aşılanmaya davet ediyorum"
-
Bakan Koca : mutasyon tespit edilerek halk sağlığı laboratuvar gönderilen 3758 örnekten 416’sinin tüm genom sekansi incelenmiştir, Bunlardan 263 İngiltere 23 Güney Afrika , 106 tane kökeni belli olmayan mutasyon tespit edilmiştir
-
Bakan Koca : İstediğimiz düşüşü yakalarsak kısıtlamaların hafifletilmesi en önemli gündemimiz
-
Sağlık Bakanı :” Bilim Kurulumuzun tavsiyesi, kısıtlamaların hafifletilmesinde acele edilmeden vaka seyrinin takip edilmesi yönünde."
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri