Sayfa 958/1002 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,657 - 7,664 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,424
    ayın 10u çarşamba bugün değil miydi?Bekliyoruz

https://www.haber24.com/guncel/erdog...ler-h3841.html
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    ayın 10u çarşamba bugün değil miydi?Bekliyoruz

https://www.haber24.com/guncel/erdog...ler-h3841.html
    İyi de, adamlar Şubat ayındaki Çarşamba demediler ki..!!..;-)))
    O Çarşamba, başka gezegenin Çarşambasi da olabūlü.;-))

MSB: Gara bölgesinde devam eden Pençe Kartal-2 harekatında 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yalan Rüzgarları 19.Bölüm(Episode)

Hele bir buğday yada saman üret

Hani 10.ekonomi olacaktık.

Dünyada 21. sıradamıyız yoksa 22.mi
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Günaydın TÜRK MİLLETİ
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

6. Dün müjdeyi bekledim durdum. Öğrencileri tehdit eden ilahiyat dekanı, uzaya gideceğiz haberleri dışında bir şeye rastlamadım. Sahi bu müjde neydi?
    Öte tarafta kayak otelleri, termal oteller vb kış turizmi otellerinde binlerce kişi dip dibe tatil yapıyor. Ama küçük gıda işletmecileri kapalı. Pandeminin gereği neyse herkese eşit uygulansın. Bu adaletsizlik ile işler yürümez maalesef. O otelleri gördükçe sokağa çıkma yasakları, hafta sonu ülkenin eve tıkılması anlamsız oluyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği : Türkiye’yi, tutuklu bulunan Osman Kavala’yı derhal serbest bırakmaya & davasına adil,şeffaf ve süratli bir çözüm sağlamaya çağırıyoruz.Yanıltıcı suçlamalar, tutukluluğun devamı & davadaki gecikmeler,Türkiye’de hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye zarar vermektedir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Dün müjdeyi bekledim durdum. Öğrencileri tehdit eden ilahiyat dekanı, uzaya gideceğiz haberleri dışında bir şeye rastlamadım. Sahi bu müjde neydi?
    Öte tarafta kayak otelleri, termal oteller vb kış turizmi otellerinde binlerce kişi dip dibe tatil yapıyor. Ama küçük gıda işletmecileri kapalı. Pandeminin gereği neyse herkese eşit uygulansın. Bu adaletsizlik ile işler yürümez maalesef. O otelleri gördükçe sokağa çıkma yasakları, hafta sonu ülkenin eve tıkılması anlamsız oluyor.
    Onların gündemiyle halkın gündemi bir değil ki..... ne idüğü belirsiz bir anayasa tartışmasıyla ve komedi uzay açıklamalarıyla bir simitin 2.5 tl den satıldığını saklamaya çalışıyorlar....

Sayfa 958/1002 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •