ayýn 10u çarþamba bugün deðil miydi?Bekliyoruz
https://www.haber24.com/guncel/erdog...ler-h3841.html
ayýn 10u çarþamba bugün deðil miydi?Bekliyoruz
https://www.haber24.com/guncel/erdog...ler-h3841.html
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
MSB: Gara bölgesinde devam eden Pençe Kartal-2 harekatýnda 2 asker þehit oldu, 4 asker yaralandý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yalan Rüzgarlarý 19.Bölüm(Episode)
Hele bir buðday yada saman üret
Hani 10.ekonomi olacaktýk.
Dünyada 21. sýradamýyýz yoksa 22.mi
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Dün müjdeyi bekledim durdum. Öðrencileri tehdit eden ilahiyat dekaný, uzaya gideceðiz haberleri dýþýnda bir þeye rastlamadým. Sahi bu müjde neydi?
Öte tarafta kayak otelleri, termal oteller vb kýþ turizmi otellerinde binlerce kiþi dip dibe tatil yapýyor. Ama küçük gýda iþletmecileri kapalý. Pandeminin gereði neyse herkese eþit uygulansýn. Bu adaletsizlik ile iþler yürümez maalesef. O otelleri gördükçe sokaða çýkma yasaklarý, hafta sonu ülkenin eve týkýlmasý anlamsýz oluyor.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
ABD’nin Ankara Büyükelçiliði : Türkiye’yi, tutuklu bulunan Osman Kavala’yý derhal serbest býrakmaya & davasýna adil,þeffaf ve süratli bir çözüm saðlamaya çaðýrýyoruz.Yanýltýcý suçlamalar, tutukluluðun devamý & davadaki gecikmeler,Türkiye’de hukukun üstünlüðüne ve demokrasiye zarar vermektedir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri