“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
muhtemel niyetleri arasýnda bu da var kesinlikle. Ancak þuan ki aritmetikte anayasayý referanduma bile götürecek meclis çoðunluklarý yok. Tabi pazarlýklar sonucu ne olur göreceðiz. Olasý referandum onlar için bir nevi güvenoyu oylamasý olacaktýr. Orda istedikleri oraný alýrlarsa ardýndan erken baskýn seçim olur. Tabi anayasa deðiþikliði de istedikleri þekilde onaylanýrsa mevcut cumhuriyet yapýsýna elveda demek gerekir. Ýç siyasetin yoðun olacaðý bir yýl olacak 2021...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Merkez Bankasý toplam rezervleri 5 Þubat itibarýyla 95,52 milyar dolar oldu(Önceki $95,54Mlr) Altýn rezervleri 41,15 milyar dolar oldu(Önceki $42,17Mlr) Brüt döviz rezervleri itibarýyla 54,37 milyar dolar oldu(Önceki $53,37Mlr)
Merkez Bankasý net uluslararasý rezervleri 5 Þubat itibarýyla 14,02 milyar dolar oldu(Önceki 13,77MLR)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
YP Mevduatlarý, 5 Þub - Yurt içi yerleþiklerin yabancý para mevduatlarý önceki haftaya göre 2,13 mr USD azaldý ve 232,93 mr USD oldu. Gerçek kiþilerin mevduatý 1,38 mr USD azalarak 148,14 mr USD; tüzel kiþilerin mevduatý 0,75 mr USD azalarak 84,79 mr USD oldu.
Anayasa Mahkemesi'nin CHP milletvekili Enis Berberoðlu hakkýnda verdiði karar TBMM'de okundu. Berberoðlu böylece yeniden milletvekilliði hakkýný kazandý
Yer Ýmleri