Sayfa 145/1002 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Viop-XXXI

Günaydın.
    Bu Kavala meselesi inşallah rahip olayına benzemez.
    Ta o zaman gelen zamların üstüne zam bindi. Dolar nispeten düştü ama zamlar hala geçerli.
    Adam suçsuz yere yatıyor gibi gözüküyor. Bir inatlaşma falan olursa, olan yine bize olur. Rahip olayında ben daha sağduyulu bir tavır takınırlar diye inandığımdan, sağlam para batırmıştım dolar pozu yüzünden.
    Gelişmeleri duygusallığa kapılmadan takip edin arkadaşlar. 4,50 lerde gezinen dolar bir anda 7,10 lara gelmişti o zaman. Hatta vadeli de 7.20 den falan poz kapamıştım sanki.
    Düşün %20 marj vardı. oh daha yükselemez diyorduk cayır cayır para kaybedip, adamlar üstüne bir %20 marj daha açıyordu. Düşman başına bir süreç.

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Günaydın.
    Bu Kavala meselesi inşallah rahip olayına benzemez.
    Ta o zaman gelen zamların üstüne zam bindi. Dolar nispeten düştü ama zamlar hala geçerli.
    Adam suçsuz yere yatıyor gibi gözüküyor. Bir inatlaşma falan olursa, olan yine bize olur. Rahip olayında ben daha sağduyulu bir tavır takınırlar diye inandığımdan, sağlam para batırmıştım dolar pozu yüzünden.
    Gelişmeleri duygusallığa kapılmadan takip edin arkadaşlar. 4,50 lerde gezinen dolar bir anda 7,10 lara gelmişti o zaman. Hatta vadeli de 7.20 den falan poz kapamıştım sanki.
    Düşün %20 marj vardı. oh daha yükselemez diyorduk cayır cayır para kaybedip, adamlar üstüne bir %20 marj daha açıyordu. Düşman başına bir süreç.
    https://www.reuters.com/article/idUSKBN2A931X

Majority of U.S. senators urge Biden to press Turkey on rights

Girişimin 54 senatörün ABD başkanına "Türkiye mektubu "yazmasının hemen arkasından gelmesi birbiriyle ilişkili olduğunu düşündürüyor.

Aşağıdaki röportaj da Biden Amerikası'nın nasıl bir "Türkiye politikası" izleyeceği konusunda yeterli fikir veriyor.

https://www.dw.com/tr/danforth-abd-t...cek/a-56520465

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Biden yönetimi Kavala'nın derhal serbest kalması için açıklamada bulunmuş..
    Ben diyorum, 1 hafta ile 1 ay arasında bi yerde serbest kalacak...

Yattığı ile kalacak.Dava düşecek..!
    Benim yeğende hapisde Biden e söylettirsek olurmu acaba.O da serbest kalsın yazıktır dır desek

Sıradışı insanların ipleri, tarihte hiç olmadığı kadar sıradan insanların eline geçmiş durumda.
    Başarı artık aslanın ağzında değil sıradan insanın parmaklarının ucunda!
    Sıradan insanın belirleyici olmadığı bir kaç başarı noktası var..
    Nobel,
    Olimpiyatlar,
    ve Oscar gibi..
    Onlar da kitlesel seçimle yapılsaydı sonuçlar ne olurdu acaba? (M.S.)

5. Türkiyenin ufkunda olumlu hiç bir şey yok, aksine olumsuz gelişebilecek bir yığın şey var. Bizim borsa manyak gibi yükseliyor üstelik yabancı koşa koşa çıkarken yerli koşa koşa giriyor. Halka açılmak isteyen şirket sayısı rekor kırıyor.

Şirketler zombi olmuş, kredileri ödeyemiyor batmak yasak. Esnaf bitmek üzere, asgari ücret OECD nin en düşüğünde, demokrasi endeksinde diplerdeyiz, eğitim durmuş halde, durmamış haliyle de zaten yerin dibindeydi, çiftçi batmış durumda, hukuk diye bir şey kalmamış kimi istiyorlarsa içeri tıkıyorlar, genelkurmay sadece er ve çavuş ataması yapabiliyor, subaylar atama için partili torpil arıyor, halkın tek derdi karnını doyurmak ama biz borsa yüksek, anayasa ne olsun, uzaya gidecek insana ne diyelim diyoruz. Constantinapolisin makus kaderi bu korkarım.

6. Derdin ne anlamadım kardeşim...
    Canlı poz koymuyorum..koyduk ne oldu..gene bildik.. malûm şahısla bile paraleldik..
    Neyse ne..
    Senin gibi özelden mi atayım..benim neler bildiğimi bilmeden bu işi bırak mı diyeyim sana[emoji16][emoji16][emoji16]
    Yanlış anlamada bayadır uğraşıyorum.. maksat vioba entegre edebilmekte.. edemiyorum..yoksa mevcut tarama vs de sidik yarışına girecek değilim.. yetişemezsin..
    Beni bilen biliyor ağa.. saydıklarının içinde şahit çok..
    Benim.derdim.sen değilsin ki bir tek senmi varsın..
    Hiç bir grafigimde tutarsızlık yok..
    Millet burda 20000 puan yerken ne oluyoruz ağa diyen ilk kişiyim.. o zaman nerdeydin sindomad dışında kimse bir dakka demedi.. saydıklarının içinde dahil..
    O kahraman oldu biz egolu..
    Neyse..
    Özetle benim ne yaptığımı bilmeden yorum yapma bana ...yaz robotu alayım..
    Gözü gören koşullu attığımız stratejiyi görüyor..
    Sizin gibi şu şunu keserse al vs demiyoruz ağa o işleri geçeli yıllar oldu...
    En iyi sistem vievde yazılıyor bilginize ideali bilmiyorum ama matriks çöp onu biliyorum..
    Sen yanlış anlaya devam et..
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1639 dan cort açtın sonra da 1652 lonk e mi döndün? Uf zarara bak. Gecmis olsun kardeş.

Ben 1648 lonklere 1640 ek yaptım ama yazamadım tabi yoğun bir gündü, olsun ekleri hiç saymayalım 30 kontrat 1648 lonk üstünde oturuyorum hic kıpırdamadan hadi hayırlısı.

Ben bu forumda sindoma olsun zinedrimed verge Bozkurt akcay şahit cons abka gundi baba secbul bear abi daha aklıma gelmeyen bi suru kişi hepsini çok dikkatle okuyorum hiç grafik filan da koymasınlar ince ince bakıyorum ne demiş diye ama mesela senin grafiklere hiç bakmıom bile anlatabiliyor muyum bilmiyorum benim suçum mu senin suçun mu

Bi de gelmiş dion yok sistem çok kod söyle böyle açacam ağzın açık kalacak girme işte şu toplara yavaş yavaş oku öğren; bak diom kol gibi zarar ediyorum günlük 20 30 masada bırakıp kalktığım çok, çok üstünü kazandığım da çok, sen grafik koyuyon yok altı yok üstü. Canlı poz yaz arkadaş yazamiosan da yazma rahat ol bosver kasma..

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Borsa dünyanın her yerinde aynı..
    Artık kredili çekip borsaya gelen daha az.. ülkem adına..o yüzden ehemmiyetli olunuz..
    Rahat olunuz..
    Milelt zengin oldu viopta para aranıyor hala..
    Gene diyorum o düşüşte kimse olmayacak uzak vade poz alamayan kazanamaz...
     Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Türkiyenin ufkunda olumlu hiç bir şey yok, aksine olumsuz gelişebilecek bir yığın şey var. Bizim borsa manyak gibi yükseliyor üstelik yabancı koşa koşa çıkarken yerli koşa koşa giriyor. Halka açılmak isteyen şirket sayısı rekor kırıyor.

Şirketler zombi olmuş, kredileri ödeyemiyor batmak yasak. Esnaf bitmek üzere, asgari ücret OECD nin en düşüğünde, demokrasi endeksinde diplerdeyiz, eğitim durmuş halde, durmamış haliyle de zaten yerin dibindeydi, çiftçi batmış durumda, hukuk diye bir şey kalmamış kimi istiyorlarsa içeri tıkıyorlar, genelkurmay sadece er ve çavuş ataması yapabiliyor, subaylar atama için partili torpil arıyor, halkın tek derdi karnını doyurmak ama biz borsa yüksek, anayasa ne olsun, uzaya gidecek insana ne diyelim diyoruz. Constantinapolisin makus kaderi bu korkarım.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. AVM ve zincir marketlere getirilecek kriterlerle birlikte satış yapılacak ürünlerlede düzenleme getiriliyor. Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı taslağa göre, gıda marketinde cep telefonu, elektronik satışı yasak olacak, zincir marketlerinde sigara satılmayacak, pazar günü 11.00’den önce kepenk açılamayacak.

Sayfa 145/1002 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •