Sayfa 567/1049 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 8387 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1.  Alıntı Originally Posted by kapkankaan Yazıyı Oku
    gramda dolar az bi ucundan tutsa bişiler olacakda dolar 3-5 aydır yok başım arıyor yok bugün hastayım vs vs geçiştiriyor ee gramda mecbur bize geçiriyor...
    ytd...
    Üstelik bunu fiziken yapıyor olması kötü, sanal olsaydı kimse görmezdi. Güzel benzetme olmuş.

3. Zırva..

Merkez bankası sınırlı para üretmez. Sınırsız olduktan sonra da şu anki kağıt paradan bir farkı olmaz.
    Yatırımını Türk coininde tutmak, Türk lirasında tutmakla aynı şey olur.

Ha şu işe yarayabilir. Kağıt parayı ortadan kaldırınca kayıt dışı esnaflık falan biter. Her alışverişten vergi alınır.
    Vergi kaçıran esnafın ve kayıt dışı ustalık falan yapanların gözü aydın.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

4.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Babaların babası oğluna dedi ki;
    O babaların babası diye andığınız her kimse, onun ben iki elini birden öpüyorum, vefat etmiş biriyse de nurlar içinde yatsın. Aynen doğruyu söylemiş.

5.  Alıntı Originally Posted by ÖMER GÜÇLÜ Yazıyı Oku
    O babaların babası diye andığınız her kimse, onun ben iki elini birden öpüyorum, vefat etmiş biriyse de nurlar içinde yatsın. Aynen doğruyu söylemiş.
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Babaların babası oğluna dedi ki;
    Don Corleone dedi Michael'a. Sonrada Tessi cikti hain maalesef Ama Michael onu "old times sake" icin dahi affetmedi. Neyse, kalanini solemiim. Tadi kacmadan kendin izle
    The Godfather (1972)

6.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    ABD merkezli yatırım bankası JPMorgan tarafından hazırlanan raporda, emtiada yıllarca devam edecek yeni bir süper döngünün henüz başlamış olabileceği yorumunda bulunuldu.
    "Eyyy kafir, imana gel!.." dedik, geldi...

7. And olsun ki, biz sizin için sonunda Simyayı başardık eşi benzeri olmayan şifreyi yarattık ve onu Altın'ın yerine koyun diye Doğudan gelen yiğit Satoshi Nakamoto'ya teslim ettik..O size şifreyi verecek siz de ona Altınlarınızı vereceksiniz...

Sayfa 567/1049 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •